Tehnici profesionale de promovare a produselor la locul vanzarilor, 27-29 Martie

0

cc_training_consultingScop

Programul are ca scop pregatirea cursantilor care doresc sa-si imbunatateasca capacitatile de actiune eficienta in prezentarea si promovarea vanzarilor, sa dezvolte prin practica abilitatile de actiune profesionala si adaptare in conditiile specifice de pe piata

Obiective

Programul ofera participantilor o trecere in revista a celor mai avansate elemente de practica moderna in domeniul promovarii si in principal are drept scop: Cunoasterea sistemelor profesioniste moderne de Merchandising, dezvoltarea abilitatilor de promovare si vanzare directa, dezvoltarea abilitatilor de concepere si sustinere a unei prezentari profesioniste, experimentarea luarii de decizii in conditii de stres si adaptare la cerintele clientilor
Structura programului

MERCANTIZAREA-CONCEPT
2.1. Principiile mercantizarii
2.3. Cota de piata
2.4. Gradul de acoperire
2.5. Cumpararea din impuls
2.6. Comportamentul consumatorului
2.7. Stadarde de mercantizare
2.8. Etapele Procesului de Mercantizare
2.9. Vizita la Client-Pasii vizitei

EXECUTIA IN MERCANTIZARE
3.1. Gruparea Produselor
3.2. Maximizarea spatiului de raft
3.3. Display-urile si aranjamentele
3.4. Spatiul de Raft – Locul de expunere al produselor
3.5. Impactul asupra consumatorului final
3.6. Instrumentele de baza in Merchandising si Promoting

TEHNICI AVANSATE DE PROMOVARE A PRODUSELOR
4.1. Promovarea produselor (promoting)
4.2. Campaniile promotionale de marketing
4.3. Tehnici avansate de promovare a produselor

– HOSTESING
– SAMPLING
– SWICH
– M.I.T.

CLIENTI DIFICILI SI CUVINTE MAGICE

– Modalitatea de abordare a clientilor dificili
– Cuvinte Magice in Promoting
– Cuvinte magice in activitatea de merchandising

CURSUL ARE UN PRONUNTAT CARACTER PRACTIC!!!

Agenda zilnica a programului:

ZIUA 1

Cazare incepand cu orele 13.00
Sesiunea 1: 17.00 – 20.00 -Deschiderea
Cina: 20.00

ZIUA 2

Mic Dejun: 8.00-9.30
Sesiunea 1: 9.30 – 13.00 – Modul 1
Pauza de cafea15’: 11.30-11.45
Pauza de pranz: 13.00-15.00
Sesiunea 2:15.00 – 18.30 – Modul 2
Cina: 19.00

ZIUA 3

Mic Dejun: 8.00-9.30
Sesiunea 1: 9.30 – 12.00 – Modul 3
Pauza de cafea15’: 11.30-11.45
Pauza de pranz si eliberarea camerelor: 12.00

Nota: Programul este orientativ si poate suferi mici modificari in functie de grup si ritmul de parcurgere a temeticilor propuse.
DATE ORGANIZATORICE

Data Trainingului: 27-29 martie 2009
Locatia: Hotel Piemonte****, Predeal, http://www.hotelpiemonte.ro/
Costuri: 1.520 RON + TVA / participant si include:

– Cazarea 3 zile
– mesele
– coffe break-urile
– suportul de curs;

DISCOUNTURI:      
3% – pentru inscrierea a 2 participanti
5% – pentru inscrierea a mai mult de 3 participanti

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de participare care se gaseste pe pagina de oferta la adresa:
http://www.tradeconsult.ro
Acesta se va trimite la numarul de fax:
0368456499

Mai multe informatii se pot obtine si la numerele de telefon
0730610660 – Catalin Lazar
TERMEN DE INSCRIERE
19 martie 2009

Sursa: C&C Training&Consulting

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.