Te invitam sa te dezvolti!

0
fdscManagement de proiect…
Formare de formatori…
Managementul resurselor umane…

…Suna cunoscut, nu? Probabil ca da, DAR noi iti aducem ceva proaspat!

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) are placerea de a te invita SI PE TINE sa te dezvolti profesional si personal alaturi de echipa noastra de traineri experimentati!

Am lansat o noua sesiune de traininguri personalizate si ACREDITATE special pentru a veni in intampinarea nevoilor tale de perfectionare. In plus, iti oferim consultanta GRATUITA dupa absolvirea cursurilor si DISCOUNTURI.

Poti incepe cu un training de „Formare de formatori”, dar grabeste-te pentru ca mai e putin si dam startul- intre 25-29 mai are loc Modulul I!

Ai vrea sa vii dar nu este o perioada buna pentru tine? Iti oferim cursuri la cerere. Cum? E simplu, gaseste cativa colegi care sa doresca sa participe la training impreuna cu tine si venim noi, cu placere, oriunde te-ai afla.

Mai multe informatii interesante gasesti pe site-ul nostru: www.fdsc.ro la sectiunea „Cursuri si consultanta” unde exista si oferta completa de cursuri, discounturile si formularele de inscriere. Ne poti contacta oricand la 021/310 01 77 sau e-mail: [email protected]

Te asteptam sa te dezvolti impreuna cu noi!

Sursa: Echipa Training FDSC

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.