Tabara de leadership si dezvoltare personala, Costinesti 11-18 august 2009

0
summer_bootcampMotto: „Un lider este cineva care ajuta la imbunatatirea vietilor altor oameni sau imbunatateste sistemul sub care traiesc.”Sam Ervin.

A FI LIDER INSEAMNA IN PRIMUL RAND RESPONSABILITATE!

Haide sa iti descoperi si sa iti imbunatatesti abilitatile mangeriale si de leadeship intr-un cadru estival special, alaturi de o echipa de traineri tanara si dinamica!

In trecut exista presupozitia ca unii oameni sunt nascuti pentru a conduce (lideri innascuti), iar altii pentru a munci sub indrumarea acestora.

In prezent leadershipul inseamna mult mai mult decat dominanta si alte aptitudini innascute…

Oricine are in interiorul sau un adevarat potential de lider. Depinde doar de fiecare dintre noi sa ne descoperim acest potential si sa il folosim pentru a avea succesul dorit.

Tocmai de aceea tematica taberei de leadership si dezvoltare personala se centreaza pe urmatoarele obiective:
– Intelegerea rolului inteligentei emotionale in leadership;
– Autocunoasterea si automotivarea liderului;
– Dobandirea abilitatilor de a comunica eficient (metamodelul comunicarii, limbajul persuasiv, comunicarea nonverbala, crearea si mentinerea raportului, comunicarea empatica si asertiva);
– Descoperirea brandului personal si promovarea propriei imagini;
– Invatarea tehnicilor de construire a unei echipe eficiente (LAB Profile si tehnici de motivare a echipei);
– Insusirea unor strategii de management al stresului si al crizelor;
– Crearea unei gandiri strategice si sistemice.

Cui se adreseaza aceasta tabara?
Tabara de leadership se adreseaza tinerilor antreprenori, persoanelor care isi doresc dezvoltarea abilitatilor de lider si gasirea autenticitatii in management.

Care este investitia?

Investitia este de 1000 lei/ persoana, cost ce acopera cazarea pe 7 nopti, trei mese pe zi si costurile trainingului de dezvoltare personala. Transportul nu este asigurat.

Locatia: Costinesti
Durata: 7 zile, 11-18 august 2009


Echipa de traineri:
Laura Melniciuc
– Laura este psiholog, autor, master trainer si coach specializata in Programare Neurolingvistica si hipnoterapie. Sustine programe si cursuri de dezvoltare personala si profesionala, fiind recunoscuta in domeniul sanatatii mintale prin portalul de psihologie www.psihologdeserviciu.ro.

Augustin Abitei – Augustin este psiholog specializat in psihologie clinica si hipnoterapie, sustine programe si cursuri in domeniul psihoterapiei, psihologie clinica, self management si programe de dezvoltare personala.

Mihaela Stroe – Drd. Mihaela Liliana Stroe este sociolog, speaker, autor si specialist in comunicare nonverbala. Sustine programe si cursuri in domeniul comunicarii nonverbale si este recunoscuta ca expert in profiling nonverbal, creand prima revista romaneasca online dedicata acestui domeniu, Nonverbal Magazine.

Alin Ghizasan – Alin este antreprenor, cu o vasta experienta in management, vanzari si marketing. Este pasionat de Programare Neuro-Lingvistica si este acrediatat Master Business NLP de catre Society of NLP California si de IANLP Elvetia. Printre domeniile sale de expertiza se numara Psihologia Persuasiunii si LAB Profile. Este coordonatorul site-ului www.businesscoach.ro.

Cornel Costea – Cornel aduce o experienta semnificativa in management, vanzari, marketing si business development, formata in principal in domeniile consultantei, B2B si FMCG in cadrul unor companii multinationale. Este coordonatorului site-ului www.proactivesolutions.ro, dedicat imbunatatirii imaginii si brandului personal.

Invata alaturi de la cei mai buni cum sa devii cel mai bun!

Pentru inscrieri ne puteti contacta la: www.camp.businesscoach.ro/inscriere.

Laura Melniciuc – 0744.680844, [email protected]
Alin Ghizasan – 0722 25 85 74, [email protected]
Mihaela Stroe – 0722 435 456, [email protected]

ATENTIE! Locurile sunt limitate, asadar rezervati-va locurile din timp! Primul venit, primul servit! Va asteptam!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.