Stabilitatea business-ului se obtine prin managementul de proiect

0

diplomaCODECS in cooperare cu The Open University Marea Britanie au extins perioada de inscrieri pentru cursul Managementul de Proiect pana pe 31 martie. Cursul se adreseaza celor ce activeaza in acest domeniu in companii romanesti sau multinationale, persoanelor dornice de a dobandi astfel de competente, dar si celor care vizeaza o (re)formare profesionala.

a€žCursul Managementul de proiect ii ajuta pe participanti sa dobandeasca cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv al proiectelor cu o componenta tehnologica. In perioada de studiu se acumuleaza o experienta practica in utilizarea tehnicilor de management al proiectelor, prin folosirea instrumentelor software, in cadrul unui proiect real ales de cursantia€, precizeaza Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS.

Participantii la Managementul de proiect primesc un pachet de curs ce contine: calendarul cursului, brosura lucrarilor notate de tutor, specimen cu subiecte de examen rezolvate, 6 volume tiparite, volumul a€œMangerul de Proiecta€ de Richard Newton, cartea a€œPreluati conducereaa€ de Boddy si Buchanan, glosar de termeni si, optional, pachetul software Microsoft Project 2007 full functional – licenta academica.

Potrivit directorului CODECS, cursantii beneficiaza de asistenta unui tutor si de intalnirile cu ceilalti colegi in cadrul tutorialelor (intalniri cu durata de 3 ore, organizate sambata, de 4 ori pe parcursul celor sase luni de curs), precum si in cadrul celor doua Ateliere Aplicative (Day Schools – doua intalniri cu caracter academic in cadrul carora se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului).

Cursul dureaza 6 luni, iar datorita sistemului educational cu frecventa redusa, participantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pentru a putea fi prezenti la Managementul de Proiect.

Cursul este recunoscut ca oferind pregatire valida de Manager de Proiect de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.

Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.codecs.ro sau puteti contacta reprezentantii CODECS.

Coordonate de contact:
Tel: 021-252.51.82/3/4
Fax: 021-252.56.13
http://www.codecs.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.