„Solutii si decizii ca urmare a situatiei economice de criza – Simulare Economica de Business”

0
brighttwayVa invitam sa participati la training-ul brightbiz „Solutii si decizii ca urmare a situatiei economice de criza – Simulare Economica de Business” din 28-30 august ce se va desfasura la Cota 1400 – Sinaia.

Din nou, chiar daca ati mai cerut consultanta gratuita in seria de e-mail trecuta si chiar daca nu participati la aceasta sesiune, beneficiati de o consultanta GRATUITA!

Trimiteti pe adresa [email protected] sau [email protected] codul de inregistrare fiscala (CIF) si numele companiei pentru care solicitati consultanta gratuita.

Veti primi un raport cu starea financiara a acestei societati precum si cateva comentarii privind situatia acesteia in raport cu CRIZA in mijlocul careia ne aflam.

De ce brightbiz „Solutii si decizii ca urmare a situatiei economice de criza – Simulare Economica de Business”?

Deoarece participantii vor invata, in doua zile, intr-o maniera simpla si antrenanta cum functioneaza mecanismele financiare dintr-o companie, ce decizii sunt cele mai profitabile si cum pot avea astfel rezultate mai bune in compania din care provin, mai ales in aceasta perioada economica dificila. 

Brightway organizeaza sesiuni de training (antrenament) in regim OPEN (deschis managerilor din toata tara).

Portofoliul nostru contine licentele brightboss (Leadership si Motivare), brightlink (Negociere si Comunicare) si brightbiz (Simulare de Business – Finante pentru Non-Finantisti intr-o forma extrem de spectaculoasa, utila, facila chiar si celor care urasc cifrele la semnarea balantelor).

Realizam aceste manifestari de 2 ori pe an pe aceeasi tema in regim OPEN. Acum desfasuram sesiunea brightbiz.

Este o simulare a proceselor economice ce se intampla si se vor intampla in Romania.

Este un training extrem de util, atat pentru organizatiile din zona corporate dar si din zona intreprinderilor mici si mijlocii. 

Fiecare participant va pleca acasa cu multe solutii ce se pot implementa in organizatia de unde provine.

Practic toti participantii care au parcurs acest training au fost extrem de impresionati de modul facil de identificare a solutiilor si de timpul record in care s-au acomodat cu instrumentele analistului economic.

Va stam la dispozitie telefonic pentru orice detaliu suplimentar.

Anexa.

Contact:
Lucian Arghire
Telefon: 0744-796.470

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.