Sisteme de management al calitatii (curs gratuit pt. IMM)

0

3 iulie 2008

In cadrul proiectului cu titlul “Resurse umane competente – elemente de baza a dezvoltarii economiei locale si transfrontaliere” finantat prin programul Phare CBC RO – UA 2005, Centrul de Resurse CREST organizeaza cursul gr­atuit de Sisteme de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001 pentru reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii din judetul Satu Mare.

Cursurile se vor desfasura in perioada 2-4 septembrie 2008 la Satu Mare.

Costurile de participare la curs, cheltuielile de cazare si masa, eliberarea Certificatelor de Absolvire sunt asigurate prin proiect de catre organizatori. Costurile de transport la / de la locatia cursurilor vor fi asigurate de catre fiecare participant.
Societatile interesate pot opta pentru participarea la una sau mai multe cursuri. Fiecare curs va avea o durata de 3 zile. La sfarsitul cursului participantii vor primi Certificate de Absolvire recunoscute national.

Numarul de locuri disponibile pentru fiecare curs este de 15 persoane.

Societatile interesate pentru a participa sunt invitate sa trimita pana la data de 31 iulie 2008, urmatoarele:
– cerere de participare inregistrata, semnata de catre reprezentantul legal/persoana imputernicita, stampilata, continand: datele de identificare si contact ale societatii (denumire, CUI, J, capital social, sediu, tel., fax, e-mail, web), domeniul principal de activitate, specificarea cursului/cursurilor de interes si detalierea motivatiei de participare;
– autobiografia persoanei care intentioneaza sa participe.
Acestea pot fi trimite:
– prin fax la numarul 0261-714580
– prin e-mail, la adresa [email protected] asta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.   – documente scanate
– prin posta, la adresa Centrul de Resurse CREST, 440019 Satu Mare, Str.Gavril Lazar Nr.25/4
 
Informatii suplimentare:
SZEKELY Angela, Responsabil instruire
Tel: 0261-706736, 706737, 714580
E-mail: [email protected] .
Web: http://www.crest.ro

Sursa: Formare.Info, 3 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.