Sesiune demonstrativa de orientare si concepere ghidata pe viu a proiectelor

0

 

structuralPeste 200 milioane de Euro sunt ACUM in joc pentru finantarea celor mai bune proiecte de investitii IMM in sfera productiei si serviciilor, din surse de investitii UE combinate cu contributie guvernamentala, prin proceduri mult simplificate si cu o pre-finantare europeana de pana la 35% pentru demararea proiectelor. Totodata, se deschid importante apeluri in sfera pietei muncii si resurselor umane, cu termene de depunere in lunile iunie – iulie 2009.

Chiar daca implica necesitatea apelarii la o consultanta inalt calificata si daca birocratia apare drept de netrecut la prima vedere, credem ca ar fi regretabil ca o asemenea sansa de sprijin financiar generos sa fie risipita in van si sa nu fie activate toate resorturile si energiile care sa conduca la o optima accesare a acestor fonduri.

In acest sens, va semnalam deosebita oportunitate ca Dvs. sa luati parte la sesiunea demonstrativa de orientare si concepere ghidata pe viu a proiectelor, ce se va desfasura la Sala de Consiliu a Institutului „METROUL SA” – Bucuresti, 12 iunie 2009.

Aceasta sesiune de formare va fi coordonata personal de reprezentantul International Knowledge Management Institute pentru Europa de Est, Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University  (USA)/ Certified Knowledge Manager, Presedintele agentiei Knomacons (http://www.knomacons.ro/). Cuvant de deschidere: Presedintele Executiv al EUROLINK-House of Europe (http://www.houseofeurope.ro/), Dl Sever AVRAM, Consultant in Relatii Publice si Lobby.

Mentionam ca numarul maxim de participanti este de 20 persoane/sesiune, iar inscrierile se fac conform principiului „primul venit-primul servit”.

Cursurile se soldeaza cu un Certificat de Absolvire „KM Fundamentals” eliberat sub egida KMI – Romania in parteneriat cu EUROLINK -House of Europe. In situatia selectarii proiectelor rezultate, costurile de training vor putea fi  deduse in baza unei adeverinte eliberate la cerere, drept cheltuieli legate de pregatirea echipei de realizare si implementate a proiectului.

Pe baza de programare prealabila, persoanele interesate de consultanta aplicata pe probleme mai spinoase din proiecte pot beneficia de sprijin in regim de consiliere personalizata, face to face, in cursul diminetii de 13 iunie 2009.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri pana cel tarziu 10 iunie 2009: http://www.structuralfunds.ro/, [email protected], telefon: 021.2304997.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.