Seminar deschis cu tema „Dezvoltarea si retentia talentelor in organizatie”

0

12 mai 2008

In data de 8 mai 2008, Partners Consulting organizeaza la JW Marriott Grand Hotel un seminar cu tema dezvoltarii si retentiei talentelor in organizatie.

Retentia reprezinta una dintre marile probleme cu care se confrunta organizatiile din ziua de azi. Subiectul este unul de interes pentru participantii la acest seminar, majoritatea fiind manageri de resurse umane. Tema va fi dezbatuta de consultantii Partners Consulting si de partenerii nostri de la LCS Academy (UK), care au dat curs invitatiei pentru a impartasi celor prezenti la eveniment o parte din experienta acumulata in acest domeniu.

 De asemenea, participantii vor avea ocazia sa afle mai multe detalii despre o abordare britanica, deloc conservatoare totusi, a problemei dezvoltarii si retentiei talentelor in organizatie.

Cel care va lua cuvantul in numele LCS Academy va fi Keith Patching, consultant si trainer in domeniul dezvoltarii organizatiei si al leadershipului. Este autorul mai multor carti, printre care amintim: Management and Organisation Development: Beyond arrows, boxes and circles (Macmillan Business, London 1999), Corporate Politics for IT Managers (Butterworth Heinemann, London 2000) si Leadership, Character and Strategy (Palgrave Macmillan, 2006). Totodata, Keith a detinut timp de mai multi ani functia de Director al departamentului de Dezvoltare in cadrul Cranfield University School of Management.

Partners Consulting este o companie specializata in servicii de consultanta in managementul afacerilor si al resurselor umane, care isi mobilizeaza inca din anul 2000 resursele, cunostintele si abilitatile necesare pentru a imbunatati performantele clientilor sai.

Resursele umane beneficiaza de o oferta integrata, care include: elaborarea strategiei HR, executive search, recrutare si selectie, instruire, evaluarea opiniei angajatilor (Green Voice), evaluarea si dezvoltarea individuala (Go smart).

Simona Cretescu
Telefon: 0727/408.518
E-mail: [email protected]
Web-site: www.pconsulting.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 12 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.