Seminar de pregatire pentru concursurile de angajare la institutiile europene

0
ier_siglaInstitutul European din Romania in parteneriat cu Centrul de Studii Europene din Strasbourg, Ambasada Frantei la Bucuresti si cu Institutul Francez din Bucuresti organizeaza un nou seminar de pregatire pentru concursurile de angajare la institutiile europene.

Acest seminar se inscrie in cadrul Planului de formare a functionarilor europeni propus si finantat de Organizatia Internationala a Francofoniei (OIF).


Obiectivul seminarului:

Seminarul ofera participantilor detalii privind regulile de concurs, mecanismul de evaluare si le da posibilitatea de a-si testa abilitatile necesare. 
Limba de lucru in timpul seminarului este  limba franceza.

Grup tinta:

Participantii vizati lucreaza in institutii publice, vorbesc fluent limba franceza si detin cunostinte temeinice referitoare la functionarea Uniunii Europene.

Perioada si loc de desfasurare:

Seminarul are loc in perioada 9-11 iunie 2009 la sediul IER din Bucuresti, Regina Elisabeta, nr. 7-9, sector 3 (vis-a-vis de Universitatea Bucuresti). 

Inscrierea participantilor:
Inscrierea se face pe baza Formularului de inregistrare (care poate fi descarcat direct de pe site).

Acceptarea participantilor se face in ordinea primirii formularelor, pana la completarea locurilor disponibile.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati persoanei de contact – coordonator de proiect Laurentia Mariana Mereuta[email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.