Scrierea unei cereri de finantare de la teorie la practica

0

scriereCentrul de Resurse si Consultanta in Educatie organizeaza in zilele de 26, 27 februarie 2009 la Bucuresti, workshop-ul: „Scrierea unei cereri de finantare de la teorie la practica”.
Obiectiv: in urma lucrului practic in cele 16 ore de workshop, participantii vor putea realiza o cerere de finantare necesara punerii in practica a unui proiect.

Tematica:

– Unde gasim finantatori?
– Tipuri de fonduri.
– Pas cu pas cererea de finantare: titlu, rezumat, obiectiv general/ obiective specifice, activitati, buget, matrice logica, evaluare, anexe.
– Proiectare bugetara.
– Schita a unei cereri de finantare pentru un mini proiect.
– Povesti de succes in finantarea de proiecte.

Trainerii experimentati, avand peste 9 ani de activitate in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

Trainingul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, coordonatorilor (asistentilor) de proiecte din cadrul ONG-lor precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte (implementeze) proiecte in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea.

Numarul maxim de participanti este de 14 de persoane. Taxa de participare este de 400 RON/ persoana (pauza de pranz, pauza de cafea, suport de curs). Participantilor la curs li se acorda in urma training-ului 4 ore de consultanta gratuita in intocmirea unei cereri de finantare pentru un proiect concret.

Detalii si inscriere la tel: 0727 850 691 sau e-mail [email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.