Scoala de Vara COGNOSIS – „Exploreaza Psihoterapia”

0
1 iulie 2008

Anul trecut, in cadrul primei editii a Scolii de Vara Cognosis, 100 de tineri s-au distrat in Capitala Culturala Europeana a anului 2007, in timp ce s-au redescoperit pe sine si au participat la o serie de workshopuri organizate de nume grele in psihologie. Te-am lasat dorind mai mult?

Anul acesta ne-am intors unde a inceput totul, in Sibiu, ca sa-ti aducem mai multe workshopuri, mai multa distractie, mai multe activitati, si alte surprize care or sa te faca sa nu mai vrei sa pleci la sfarsitul celor sapte zile. Esti interesat de psihoterapie? Te-ar interesa o cariera in domeniu sau vrei pur si simplu sa-ti explorezi optiunile dar nu stii cum? Noi iti oferim o serie de workshopuri care sa te ajute sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Vrei mai mult? Redescopera-te si gaseste-ti  propriul potential, propriile scopuri si solutii in atingerea lor in workhopurile interactive la care poti participa in cadrul Scolii de Vara.

Taxa de participare este de 340 RON si va fi achitata de cei selectati dupa ce au primit mesajul de confirmare. Ea acopera participarea la workshopuri si materiale oferite de moderatorii acestora, cazarea si masa pe durta scolii si o excursie in apropierea orasului Sibiu (pentru participantii din Sibiu, sau oricare alt participant care nu doreste sa beneficieze de masa si cazare taxa de participare este de 150 RON)

Cazarea, masa si desfasurarea workshopurilor vor fi asigurate in facilitatile oferite de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.

Locatia si data: Sibiu, 13 – 20 iulie 2008. 

Formularul de inscriere   

Contact:
Telefon: 0722.232.545
E-mail: cognosis.proiecte@gmail

Sursa: Formare.info, 30 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.