Sanse sporite pentru accederea romanilor in elita consultantei internationale si obtinerea fondurilor UE

0
structuralIn preziua lansarii oficiale a sesiunii de depuneri de proiecte pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru IMM-uri, in conditii sensibil simplificate si favorabile beneficiarilor, dorim sa raspundem nevoilor unui grup reprezentativ al miilor si miilor de beneficiari – de la patron, director general, coordonator activitate, responsabil proiect, precum si de specialisti in domeniul proiectelor pana la evaluator, auditor, analist economic-financiar, expert in managementul riscului / analiza de senzitivitate, culminand cu rolul de project manager, interesati in accesarea accelerata a fondurilor UE in Romania.

Cunoasteti faptul ca, in plus, cea mai flexibila, prompta si sigura intrare in elita managementului de proiect si consultantei internationale este valabila si in Romania? Cel mai intelept este sa verificati pe cont propriu, combinand sansa obtinerii fondurilor UE cu formarea/certificarea brevetata prin sistemul International Knowledge Management Institute (IKMI – kminstitute.org). Studiile de caz sunt realizate si aplicate, in parteneriat cu EUROLINK – HouseofEurope, pe programele UE cu finantare nerambursabila rapida pentru IMM.

Prima sesiune are loc la sediul Consortiului Parteneriatului Strategic – Bucuresti, 5 iunie 2009. Aceasta sesiune de formare va fi coordonata personal de reprezentantul IKMI pentru Europa de Est, Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University / Certified Knowledge Manager, Presedintele Agentiei Knomacons (knomacons.ro). Cuvant de deschidere: Presedintele Executiv al EUROLINK -House of Europe, Dl Sever AVRAM, Consultant in Relatii Publice si Lobby.

Evenimentul respectiv se incadreaza ca o a V-a editie a ciclului „Incubatorul de Proiecte si Afaceri Europene”, care s-a bucurat pana in prezent de un deosebit interes, inclusiv cu ocazia Targului IMM (8-9 mai a.c.). Parteneri Media: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, Comunicatii Mobile, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – Platforma „EU-RO Clearing Funds”.

Mentionam ca numarul maxim de participanti este de 20 persoane/sesiune, iar inscrierile se fac conform principiului „primul venit-primul servit”. Pe baza de programare prealabila, persoanele interesate de consultanta aplicata pe probleme mai spinoase din proiecte pot beneficia de sprijin in regim de consiliere personalizata, face to face, in cursul zilei de 6 iunie a.c. 

Pentru informatii detaliate, va rugam sa consultati siteul www.knomacons.ro sau sa ne contactati la tel.: 021.2304997; e-mail: [email protected] ; [email protected].  

Sursa: Eurolink

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.