Sansa unui nou inceput profesional pentru toti cei care isi doresc sa lucreze in proiecte cu finantare europeana

0
structuralDaca Romania se pune realmente pe treaba, are si va avea tot mai multa nevoie de oameni capabili si de competente reale la cheie!

Intrucat vom fi obligati de noul val UE sa lucram in echipe multi- si inter-disciplinare pe proiecte, este necesar sa ne insusim un stil autentic occidental de lucru care sa cuprinda aspecte pana acum vitregite: elaborare de proiecte viabile, monitorizare si evaluare interna a activitatilor, notiuni temeinice de comunicare in vederea raportarii asupra fazelor de lucru, prevenirea si aplanarea posibilelor conflicte si litigii, o mai buna reprezentare a intereselor prin lobby profesionist.

Altfel spus, informarea, formarea tintita pe obiective comune, comunicarea si inter-comunicarea devin cheia repurtarii oricarui succes pe termen mediu si lung. In acest sens, noua Lege a Educatiei in curs de aprobare finala confera un rol mult mai important universitatilor si parteneriatelor incheiate de acestea cu organizatiile neguvernamentale active, care si-au probat in cursul timpului un rol consistent in acest sens.

In acest sens, inca din vara anului 2007, EUROLINK-House of Europe a creeat cu sprijinul unor importanti parteneri, dar in primul rand al Universitatii Romane de Stiite si Arte „Gheorghe Cristea”, primul Program de Formare Sistematica de tip post-universitar on-line in sprijinul accesarii si implementarii proiectelor cu finantare europeana. Programul se desfasoara sub egida Platformei de Actiune si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds””(www.StructuralFunds.ro), partener de dialog consultativ structurat al Comisiei Europene si ACIS de sub egida Guvernului Romaniei.

Pana acum, peste 250 de persoane din sectorul public sau din cel privat au urmat cu succes aceste cursuri. Pentru toti aceia care resimt nevoia unei certificari solide a competentelor si abilitatilor intr-o viziune panoramica si complexa, isi doresc sa puna bazele unui nou decolaj in cariera sau sa treaca la depunerea unor cereri de finantare ori planuri de afaceri de perspectiva, informam ca perioada de inscrieri a fost prelungita pana in data de 10 ianuarie 2010 pentru rezervarea ultimelor locuri ramase disponibile pentru grupa a XII-a a cursului online, care va incepe in a doua parte a lunii ianuarie 2010.

Cursantii beneficiaza printre altele de urmatoarele avantaje speciale:
-consiliere personalizata tip tutorial, fie prin e-mail pe problemele punctuale ale temelor studiate, fie, pe baza de programare, printr-o intrevedere cu coordonatorii cursurilor;
-reduceri speciale de participare de pana la 50% celor interesati sa aiba acces la celelalte evenimente publice de specialitate organizate sub egida Platformei EU-RO Clearing Funds;
-redactarea unei Scrisori Oficiale de Recomandare pentru sprijinirea cursantilor in procesul de recrutare sau cooptare prompta in echipele de gestionare sau implementare a proiectelor;
-includerea in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor in domeniul proiectelor cu fonduri europene care confera posibilitatea cooptarii si consultarii reciproce a acestora in cadrul proiectelor implementate.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, cei interesati pot consulta siteul www.StructuralFunds.ro sau se pot adresa secretariatului nostru la tel./fax: 021.2304997; e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.