Resurse umane competente – baza a dezvoltarii economiei locale

0

cnipmmrConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – Filiala Arad, impreuna cu partenerii acestuia: Centrul de Afaceri Master din Deva si Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, anunta demararea in cadrul programului PHARE CES DRU 2006, a proiectului intitulat:

“Resurse umane competente – baza a dezvoltarii economiei locale”

Finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, proiectul se va desfasura pe o perioada de 12 luni si are ca obiectiv general promovarea competitivitatii si adaptabilitatii fortei de munca existente in intreprinderi in vederea cresterii productivitatii la locul de munca prin imbunatatirea nivelului de competente si abilitati profesionale si manageriale.

Grupul tinta este reprezentat de managerii si personalul operativ din firmele membre ale CNIPMMR Arad.

Activitatile principale ale proiectului se refera la: organizarea  si desfasurarea seminarului de lansare al proiectului; elaborarea si distribuirea Ghidului „Resurse Umane Competente – Cum lucram cu angajatii!”; organizarea si desfasurarea urmatoarelor cursuri: „Accesarea fondurilor structurale: Elaborarea Planului de afaceri”, „Managementul resurselor umane: Motivarea angajatilor”, „Comunicare si managementul conflictelor” si „Management de tip kaizen pentru cultura organizationala in intreprinderile romanesti”,  organizarea si desfasurarea Conferintei „Resurse umane competente: baza a dezvoltarii economiei locale”.

Cursurile sunt gratuite pentru membrii CNIPMMR ARAD si se vor desfasura pe parcursul a 16 serii, organizate dupa cum urmeaza: 4 cursuri x 1serie in Lipova, 4 cursuri x 1serie in Chisineu-Cris si  4 cursuri x 2 serii in Arad si au ca obiectiv final instruirea unui numar de minim 240 de manageri si personal operativ din firmele membre ale CNIPMMR Arad.

La absolvirea cursurilor se vor obtine certificate de participare si diplome avizate MECI si MMFPS.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa  ne contactati  la nr. de tel: 0257/253.757, e-mail: [email protected]  sau la adresa CNIPMMR – filiala Arad, str. Nicolae Balcescu nr. 5, ap.2.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.