Redefinirea strategiei – Strategia nu este ceea ce AU organizatiile, ci ceea ce FAC oamenii lor

0
codecsSeminar interactiv sustinut de Dr. Alex Wright

The Open University Business School impreuna cu partenerul sau din Romania – CODECS va invita miercuri, 14 octombrie 2009, la „Redefinirea strategiei” – seminar interactiv sustinut de Dr. Alex Wright.

Seminarul pune sub semnul intrebarii conceptia potrivit careia organizatiile ar avea o strategie (dezvaluita de intrebari precum „ce strategie aveti?”) si prezinta argumente in sprijinul ideii sale ca strategia este ceea ce fac membrii organizatiei. Schimbarea perspectivei din care este privita strategia – care nu mai este ceva „static”, ci ceva creat fara intrerupere de oamenii organizatiei – scoate si mai mult in evidenta importanta  factorului uman pentru gandirea strategica.

Pe baza rezultatelor obtinute in cercetari recente, vom arata care sunt contributiile aduse de managerii din esalonul superior si din cel mediu, de consultantii externi si de alte parti interesate, fiecare putand fi considerati, intr-o masura sau alta, „strategi” ai organizatiei.

De asemenea, vom analiza  pe scurt cateva abordari folosite in elaborarea strategiei si ne vom concentra asupra unei noi versiuni a metodei de planificare pe baza scenariilor, care pare sa fie un promitator instrument in sprijinul perfectionarii gandirii si actiunii strategice.

Dr. Alex Wright sustine cursuri de strategie in cadrul The Open University Business School si are o bogata experienta didactica dobandita prin crearea, conducerea si sustinerea de cursuri, programe si module de pregatire postuniversitara.

In calitate de consultant, a lucrat cu cadre de conducere de la nivel central si departamental, indrumand si facilitand eforturile unor organizatii de a-si castiga avantaje competitive durabile. Dr. Alex Wright a oferit consultanta si programe de perfectionare in Marea Britanie, Irlanda, Ungaria, Egipt si Tailanda, pentru a-i ajuta pe managerii si administratorii organizatiilor sa inteleaga mai bine ce inseamna eficacitatea manageriala si cum pot sa si-o imbunatateasca.

Punctul sau de pornire este ideea ca strategia nu este un atribut pe care il are organizatia, ci pe care il creeaza oamenii acesteia.

Va asteptam la seminarul „Redefinirea strategiei”, care va avea loc miercuri – 14 octombrie 2009, incepand cu ora 18:30 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Seminarul va fi sustinut in limba engleza, fara asigurarea traducerii.

Participarea este gratuita.

Intrucat numarul de locuri este limitat, va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana la data de 13 octombrie 2009, la telefon 0729.729.622 sau e-mail [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.