Project Management Training – Sesiune Open Martie 2009

0

pmsolutionsPrima sesiune Open din acest an de cursuri de Management de Proiect sustinute de PMSolutions vă propune participarea la cursul PMFundamentals a€” curs de baza sau la cursul PMFoundation care se finalizeaza cu obtinereaA  a 2 certificate.

Project Management a€” o necesitate
In contextul climatului de afaceri in permanenta schimbare al lumii contemporane, managerii in general si managerii de proiect in particular sunt confruntati cu sarcina dificila de a coordona proiecte din ce in ce mai complexe, avand la dispozitie bugete si resurse limitate. Pentru a evita repetarea unor activitati, intreruperi si intarzieri, managerii de proiect au nevoie de metodologii cu valoare dovedita, de unelte si tehnici avansate pentru a putea controla in mod efficient evolutia proiectelor in acest context in permanenta schimbare.

PMSolutions a€” o solutie
PMSolutions este o firma independenta de consultanta de management si tehnologie. Cu toate ca baza noastra de competente s-a dezvoltat permanent, PMSolutions este recunoscuta in special pentru excelenta in Project Management, unde portofoliul nostru de proiecte de succes este cea mai buna carte de vizita.

Ne ghidam dupa principiul ca inainte de a fi profesor trebuie sa fii un practician de succes, iar ceea ce ne difierentiaza este:
– Specializarea in project management a€” a€˜core competencea€™
– Experienta practica de coordonare si implementare a unor proiecte cu bugete de zeci de milioane de Euro
– Certificarea internationala a managerilor de proiect si peste 10 ani de experinta practica
– Experienta instruirii a peste 500 de angajati ai unor companii de succes: UPC-Astral, Coca-Cola, Interbrew, Oracle, Ministerul de Finante, ANIAP, ECDL, IndSoft, Dorsum Software, SBSol, Interact a€¦
– Portofoliu complet de cursuri: introductive, cu certificare internationala, cu certificarea Ministerului Muncii

Trainer-ii PMSolutions a€” experienta practica
Cu peste 10 ani de experineta practica in managementul proiectelor, in implementarea structurilor Project Office si dupa instruirea a peste 500 de candidati (inclusiv in cadrul unor programe de Master in Project Management), trainer-ii PMSolutions sunt nu numai profesoriA  cu experienta, dar si practicieni de succes:
– Catalin Hristea a€” a sustinut examenele de certificare in Marea Britanie si este Project Manager certificat de British Computer Society a€” ISEB. Avand peste 10 ani de experienta in industria IT, Catalin a condus implementarea unor proiecte complexe, de anvergura nationala. In ultimii 5 ani s-a dedicat carierei de consultant si a devenit un avocat al performantei prin project management. Experienta sa include atat lucrul in companii multinationale, cat si pentru clienti din sectorul public.
– Catalin Tiseac a€” este primul si singurul Director de Proiecte certificate IPMA nivel A din Romania si absolvent Open University UK. Avand o experienta de peste 20 de ani de lucru in medii publice si private si coordonand departamente ale unor mari firme multinationale, Catalin este un project manager format prin experienta practica. Avand experienta atat in industria IT cat si in Constructii si managementul investitiilor, Catalin este si un trainer talentat, care foloseste atat exemple personale cat si exercitii practice pentru a sustine aspectele teoretice pe care la preda. Catalin sustine cu succes unul dintre cele mai apreciate cursuri din cadrul programului de Master in Project Management administrat de ASE: metodologia Prince II.

Prezentarea cursurilor
Project Management Fundamentals
Perioada: 2 Martie a€” 4 Martie 2009
Durata: 3 zile
Descriere: curs de baza, dedicat tuturor celor care lucreaza sau care coordoneaza echipe de proiect si care trebuie sa deprinda atat vocabularul de project management, cat si notiuni fundamentale despre: Organizarea proiectelor, Planificare, Monitorizare si control, Pregatirea unui Plan de Proiect, Managementul Riscului, Raportare si Managementul Schimbarii.
Pret: 330 Euro + TVA

Project Management Foundation
Perioada: 2 Martie a€” 6 Martie 2009
Durata: 5 zile + pregatire lucrare scrisa
Descriere: curs dedicat tuturor project managerilor cu experineta practica, care doresc obtinerea unei certificari formale a cunostintelor si a experientei lor. Se poate opta pentru certificare IPMA (acest curs este certificat de catre APMRo-Asociatia Project Management Romania, iar absolvirea sa permite participantilor inscrierea la examenul de certificare organizat de APMRo-filiala IPMA din Romania. Costul examenului de certificare nu este inclus in pretul cursului si trebuie achitat separat catre APMRo odata cu inscriere la examenul de certificare)A  si sau certificare din partea Ministerului Muncii (cursul este certificat si ca program de formare profesionala de catre Ministerul Muncii).
Pret: 590 Euro + TVA

Pentru inscrieri si detalii cu privire la prezentarea cursurilor si absolvire contactati: Ioana Hristea, [email protected], tel. 021.210.88.10.

Membrii ANIS, ANIAP, AMCOR beneficiaza de reducere de 10%.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.