Proiect de afaceri din Romania la Congresul Mondial al JCI

0

12 octombrie 2006

Junior Chamber International a ales, in urma selectiei internationale, ca proiectul "FAIRLY LAND" dezvoltat de Ammodytes SRL şi care reprezinta Romania sa fie unul dintre cei 4 finalisti mondiali ai concursului JCI Best Business Plan. Finala va avea loc in noiembrie 2006, la Seul. in cadrul Congresului Mondial JCI.

Junior Chamber International Romania a desfasurat in perioada aprilie-iunie 2006 etapa nationala a concursului "JCI Best Business Plan", proiect anual al carui obiectiv pe termen mediu este de a crea in randul tinerilor din Romania emulatie pentru antreprenoriat autentic si profesionist.

Echipa FAIRLY LAND, formata din Alexandra Mitrescu si Dragos Coica, a castigat concursul JCI Best Business Plan 2006. Juriul din Romania care a ales echipa castigatoare a fost compus din Musata Miron, Raluca Cimpea, Fady Chreih  si Dorin Oancea.

Participantii la acest concurs au beneficiat de expertiza acumulata in zeci de tari in care se organizeaza "JCI Best Business Plan" precum si de training-uri de specialitate, gratuite, cu profesionisti din mediul privat.

JCI Romania va sprijini in continuare echipa care va reprezenta Romania la Congresul Mondial al JCI de la Seul si in paralel va cauta surse de finantare autohtone, de tipul "Business Angels", pentru a facilita punerea in practica a proiectelor concurente la JCI BBP.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.