Programul National sistematic de formare a expertilor si consultantilor in domeniul proiectelor si fondurilor europene

0
structuralAvem placerea sa informam pe toti cei interesati sa lucreze in domeniul accesarii si implementarii proiectelor europene ca perioada de inscriere pentru grupa a XI-a a Cursului on-line de medie durata pentru formarea expertilor si consultantilor in domeniul programelor cu fonduri europene se desfasoara pana la data de 26 octombrie 2009.

Programul de formare este dedicat tuturor celor care isi doresc sa obtina si sa valideze o experienta multi- si inter-disciplinara complexa, precum si acelora care doresc sa acceseze, sa implementeze sau sa se implice in gestionarea/evaluarea proiectelor europene, fie ca acestia sunt evaluatori, auditori interni sau externi, specialisti in realizarea dosarelor tehnice/studiilor de fezabilitate, in achizitii publice, in comunicare, managementul ciclului de proiect, finante-contabilitate, resurse umane etc.

Aceasta formula, imbratisata de peste 200 de participanti s-a dovedit viabila, in special pentru cei care doresc sa aprofundeze o perspectiva complexa, cat si pentru persoanele mai ocupate din toata tara, care nu au posibilitatea si timpul necesar de a urma programe academice de lunga durata.

Cursul de formare a expertilor si consultantilor in managementul proiectelor cu Fonduri Europene este un curs destinat exclusiv absolventilor de invatamant superior cu diploma de licenta si se se desfasoara on-line. Cursul face parte din Programul National sistematic de formare a expertilor si consultantilor in domeniul proiectelor si fondurilor europene, fondat in februarie 2007, sub egida Platformei societatiii civile „EU-RO Clearing Funds” coordonata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, desfasurat in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe Cristea”, Membra a Federatiei Europene a Scolilor cu Acces la Diploma Europeana.

Mentionam ca absolventii cursului pot fi inclusi in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor in domeniul proiectelor cu fonduri europene care confera posibilitatea cooptarii si consultarii reciproce a acestora in cadrul proiectelor implementate.

Grupa a XI-a a cursului online isi va desfasura modulele de curs in perioada lunilor octombrie 2009-ianuarie 2010. Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie la adresa de email: [email protected] sau fax: (021) 2304997.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.