Programare cursuri autorizate

0

cursuri1TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., are deosebita placere sa va invite sa participati la cursurile intensive organizate la Bucuresti:

NOU!!!! IMPLEMENTAREA SI MONITORIZAREA PROIECTELOR PENTRU FONDURI STRUCTURALE – CURS DE PERFECTIONARE PENTRU OCUPATIA MANAGER PROIECT – 25 MARTIE – 27 MARTIE.

1. MANAGEMENTUL CALITATII – NOUTATI SI MODIFICARI ADUSE DE STANDARDUL SR EN ISO 9001:2008 – 11 MARTIE – 13 MARTIE

2. MANAGEMENTUL SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA – OHSAS – 11 MARTIE – 13 MARTIE

3. AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII – 30 MARTIE – 03 APRILIE

4. MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE – 16 MARTIE – 20 MARTIE

5. MANAGER DE  PROIECT -  ELABORAREA UNEI CERERI DE FINANTARE -CU APLICABILITATE IN FINANTAREA PROIECTELOR DIN FONDURI STRUCTURALE ALE UNIUNII EUROPENE – 04 MARTIE – 06 MARTIE

6. MANAGEMENTUL VANZARILOR – DE LA IDEE LA SUCCES – 11 MARTIE – 13 MARTIE

7. MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR – CONTRACT FIDIC – 18 MARTIE – 20 MARTIE

Autorizare

Cursurile sunt autorizate CNFPA si se vor finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite.

La cererea dvs., pentru ocupatiile MANAGER RESURSE UMANE si MANAGER PROIECT, dupa obtinerea certificatului CNFPA, veti putea obtine contra cost certificatul de absolvire emis de catre TUV THURINGEN e.V. (ORGANISM DE CERTIFICARE SISTEME MANAGEMENT SI PERSONAL) fara alte teste suplimentare.

Oferta completa a cursurilor organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT in sistem OPEN este publicata pe site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/ sectiunea cursuri formare.

Incepand cu data de 03.03.2009 TOP QUALITY MANAGEMENT organizeaza noi grupe de studiu pentru cursurile de limba ENGLEZA si limba GERMANA organizate la BUCURESTI in sistem OPEN.

Detalii suplimentare veti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/ – sectiunea curs engleza si curs germana.

Locatie sustinere cursuri: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 3, incinta CEDRU.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/ sectiunea „Inscrie-te acum”, prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: [email protected].

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri, tel.: 021.340.04.30, 0724.370.347; email: [email protected].

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.