Program gratuit de instruire pentru imbunatatirea capacitatii de autofinantare a ONG-urilor iesene

0
terramoldFundatia Terramold in parteneriat cu Fundatia Sanse Egale pentru Femei deruleaza un program gratuit de instruire pentru imbunatatirea capacitatii de autofinantare a ONG-urilor iesene in cadrul proiectului „DEZVOLTARE STRATEGICA – INFORMARE SI EFICIENTA”, finantat de UNIUNEA EUROPEANA prin programul PHARE 2006.

Prin intermediul proiectului, se asigura membrilor si colabolatorilor acestora, instruire in domeniile: managementul proiectelor, expert achizitii publice, formare de formatori, leadership si comunicare, elemente avansate de Word si Excel si elemente de comunicare on-line, fundraising, infiintarea si managementul intreprinderilor sociale.

Cursurile se vor finaliza cu certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale sau cu diplome de participare.

Cei interesati se mai pot inscrie la cursurile de fundraising, managementul intreprinderilor sociale si elemente avansate de Word si Excel si elemente de comunicare on-line.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la sediul nostru din Iasi, strada Sf. Lazar nr. 64-66, etaj 7: Aurelia CIOBANU – manager proiect sau Claudia PENESCU – asistent proiect.

Tel/fax: 0232 406087/0720 550 430, email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.