Proceduri de achizitii publice dupa OUG 34/2006 cu noile modificari si completari

0

reglementari_legislativeModificarea OUG 34/2006 prin OUG 94/26.09.2007, OUG 143/28.10.2008, OUG 228/30.10.2008 si OUG 19/2009 este motivul principal al invitatiei SC OMICRON CONSULTING SRL Bucuresti de a participa la cursul dedicat aprofundarii procedurilor si practicilor din domeniul achizitiilor publice. Fondurile publice ale autoritatilor publice centrale si locale, fondurile UE de peste 31 mld. Euro, ce vor intra in Romania pana in anul 2013, nu pot fi cheltuite decat prin proceduri de achizitii publice.

Scopul cursului:
– Imbunatatirea practicii de elaborare a documentatiilor de atribuire a contractelor de achizitie publica atat de catre membrii serviciilor specializate ale autoritatilor contractante si a intreprinderilor publice cat si ale operatorilor economici care primesc fonduri nerambursabile;
– Intelegerea conditiilor de baza pe care trebuie sa le indeplineasca un ofertant sau candidat la procedurile de achizitii publice ale autoritatilor contractante din Romania, in vederea intocmirii ofertelor tehnice si financiare;
– Invatarea de catre operatorii economici, care acceseaza finantari nerambursabile din cadrul Instrumentelor Structurale, cum sa atribuie contractele de achizitie publica
– Imbunatatirea comunicarii dintre autoritatile contractante si operatorii economici pentru a evita caile de atac (contestatia la CNSC sau plangerea la Curtea de Apel).
– Aprofundarea conditiilor de calificare ale operatorilor economici care participa la atribuirea contractelor de achizitie publica.
– Elaborarea ofertelor de catre operatorii economici care participa la atribuirea contractelor de achizitie publica.
– Utilizarea cailor de atac (contestatia la CNSC sau plangerea la Curtea de Apel) in noile conditii ale legislatiei achizitiilor publice.
– Aprofundarea bunelor practici din tarile UE in atribuirea contractelor de achizitie publica si a legislatiei romanesti adaptata la legislatia UE in domeniu;

Cursul se deruleaza pe perioada de patru zile, intre orele 9,00 -17,00, in zilele de 06 – 09. 04.2009 si cuprinde urmatoarele etape:
Ziua 1:
Principii in achizitii publice;
Reguli comune aplicabile pentru atribuirea contractelor de achizitie publica;
Estimarea valorii contractelor de achizitie publica;
Ziua 2:
Proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica (licitatia deschisa, licitatia restransa, dialogul competitiv, negociere cu si fara publicarea unui anunt de participare, concurs de solutii, cererea de oferta);
Ziua 3:
Modalitati speciale de atribuire a contractelor de achizitie publica (acordul cadru, sistemul dinamic de achizitii, licitatia electronica);
Contractele de concesiune. Contractele sectoriale;
Ziua 4:
Atribuirea contractului de achizitie publica;
Cai de atac (solutionarea contestatiilor de catre CNSC si a plangerilor in instanta).
La fiecare capitol se vor rezolva aplicatii si studii de caz in cadrul unor ateliere de lucru. Intregul curs va fi insotit de un studiu de caz complet (de la anuntul de participare pana la solutionarea prin cai de atac a contestatiilor si plangerilor).

Locul desfasurarii cursului este Centrul de Afaceri APACA Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. 7 , corp A.

Pretul cursului este 1.000 lei cu TVA inclus si acopera cheltuielile pentru chiria si logistica salii, suportul de curs si studiile de caz, cofee break, masa de pranz si onorariul trainerilor.
Numarul de locuri este limitat la 20 pentru a asigura eficienta derularii cursului.

Procedura de inscriere:
Inscrierile se fac pe baza de talon de inscriere, furnizat dupa ce-l solicitati la e-mail-ul de mai jos sau descarcat la adresa www.omicronconsulting.ro si plata contravalorii cursului in contul bancar RO 80 RNCB 0076 0294 1249 0001 deschis la BCR sector 5, agentia Alba Iulia, Bucuresti. Inscrierile confirmate de plata participarii (copii dupa ordinele de plata) se pot face pana la data de 3.04.2009, orele 16,00.

Lector este domnul Pavel Marculet,cu experienta indelungata in furnizarea de training si consultanta pentru autoritati contractante si operatori economici in intocmirea documentatiilor de atribuire si a ofertelor.
Pentru detalii suplimentare va asteptam la datele de contact de mai jos.

Cornelia Marculet,
Project Manager OMICRON CONSULTING

Telefon / Fax: 021 317 72 06;
Mobil: 0744 350 561;0744 332 415;
[email protected]
http://www.omicronconsulting.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.