Primul eveniment care abordeaz la 360 de grade antreprenoriatul online

0
27 iunie 2008

In perioada 17-19 iulie va avea loc la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti Next Online Players, primul eveniment care abordează la 360 grade domeniul antreprenoriatului online in Romania.

Marius Ghenea, Vlad Stan, Mădălin Matica, Dragos Manac, Radu Ionescu, Vladimir Oane, Liviu Taloi, Emi Gal, Lavinius Marcu vor sustine o serie de prezentări si workshop-uri distribuite pe parcursul a trei zile, fiecare zi abordand un domeniu de interes in zona online: comert electronic, publishing, servicii.

"Mediul online simte nevoia unei culturi antreprenoriale si are nevoie de mai multi vizionari care să ajute la dezvoltarea industriei intr-un ritm corelat cu potentialul existent. PlayTheBalls a decis să creeze o platformă de dezvoltare a viitorilor antreprenori din zona online sub forma unui eveniment de trei zile care cuprinde workshop-uri, aplicatii practice, networking si o serie de prezentări a unor idei de afaceri in căutare de finantare in fata unor investitori strategici" Ciprian Gavriliu, business developer PlayTheBalls.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă tinerii antreprenori este lipsa unei sustineri financiare initiale, de aceea am inclus in formatul evenimentului un concurs de proiecte online aflate in căutare de finantare. Castigătorii etapei initiale de selectie vor prezenta proiectele in cea de a treia zi a evenimentului in fata unor investitori strategici.

Next Online Players pune la dispozitie un număr de 30 de locuri pentru participanti, inscrierile se pot realiza incepand cu 26.06.2008 pe site-ul oficial.

Evenimentul este gandit ca o rampă de lansare pentru o nouă generatie de antreprenori de success in mediul online romanesc.

Contact:
Ciprian Gavrilescu,
Business Developer Play The Balls

Diaconescu Georgeta,
Project Manager

Web-site: www.nextonlineplayers.ro; www. playtheballs.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 27 iunie

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.