Primul atelier din seria Thursday Tea & Workshop!

0

27 mai 2008

Doar o saptamana pana la primul workshop din seria Thursday Tea & Workshop! Vertical 4 Consulting si Data Management Communication & Events inaugureaza la Ceainaria Rendez Vous, din Calea Floreasca Nr. 102, primul atelier din seria Thursday Tea & Workshop pe data de 5 iunie – Out of the Box.

Out of the Box, primul workshop din seria Thursday Tea & Workshop, se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership. Abilitatile de leadership incep inaintea comportamentelor si abilitatilor uzuale. Ele incep cu gandurile, preocuparile si convingerile pe care le avem. Prin aceste ateliere ne-am propus sa le aratam participantilor latura personala a leadershipului.

Ce va ofera Out of the Box?

In primul rand o noua perspectiva asupra lucrurilor care ne inconjoara, o deschidere fata de ceea ce era ascuns pana acum privirilor noastre si nu in ultimul rand o iesire din cotidian care ne va ajuta sa gandim iesind din tiparele existente anterior.

Fiecare dintre noi traim in spatii formate din ziduri nevazute, intre care ne simtim in siguranta. Cele mai multe dintre aceste spatii ne-au fost create inca din timpul copilariei. Unele sunt impuse de societate, altele sunt cele pe care ni le-am creat singuri, pentru inceput cu scopul de a ne proteja. Este momentul sa ne intrebam ce au devenit toate aceste spatii.

Va propunem sa raspundem impreuna la aceasta intrebare si sa descoperim care sunt aceste spatii, sa le alegem pe cele care ne sunt utile, sa le largim pe cele care sunt prea stramte, sa le aruncam pe cele inutile. De ce? Pentru ca numai cunoscand mai bine care ne sunt limitele putem lucra cu ele pentru a obtine flexibilitate, acesta fiind principalul avantaj pe care il obtin participantii la acest workshop.

Workshop-ul se desfasoara in data de joi, 05 Iunie 2008, intre orele 09.00-17.00, la ceainaria Rendez-Vous din Calea Floreasca 102. Workshop-ul este sustinut de Cristina Stroe – trainer Vertical 4 Consulting. Prezenta unui invitat special va completa agenda workshop-ului.

Mai multe informatii despre calendarul cursurilor, despre ceea ce este acest concept si despre modul in care puteti sa participati impreuna cu noi la aceasta experienta unica, puteti afla intrand pe site-ul dedicat acestui eveniment: www.thursdaytea.ro.

"Thursday Tea & Workshop" reprezinta un concept complet nou, prin care aducem impreuna oamenii si ideile intr-o atmosfera inedita. O intalnire informala, placuta pe parcursul unei zile de joi, in care vom aborda teme despre care vrem toti sa vorbim dar nu avem niciodata timp sa o facem.

Organizatorul evenimentului, Data Management Communication & Events este o companie ce ofera servicii de consultanta personalizata pentru organizarea de evenimente corporate si implementarea unor sisteme noi, creative, de relatii publice.

Creatorul conceptului, Vertical 4 Consulting este o companie de consultanta si training care propune un stil de lucru diferit, construind impreuna cu clientii solutii noi si creative pentru imbunatatirea performantelor.

Contact:
Bogdana Dobre – Project Manager
Telefon:0744356229
Web-site: www.thursdaytea.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 27 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.