„Premiile europene pentru initiative antreprenoriale”

0

2 iunie 2008

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in colaborare cu Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale prin Directia Generala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert Interior si Cooperatie, va anunta lansarea la nivel national a Competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale – editia 2008, organizata de DG Intreprinderi si Industrie (CE).

Competitia se adreseaza nucleelor de sustinere a antreprenoriatului de nivel national, regional sau local, cum sunt autoritatile administratiei publice, parteneriatele public-private intre autoritati si intreprinzatori sau organizatii economice si programe educationale, care au dezvoltat in ultimii doi ani, proiecte in domeniul stimularii initiativelor antreprenoriale, cu impact asupra economiei locale.

Daca doriti sa promovati proiectele antreprenoriale dezvoltate de dumneavoastra la nivel national, regional sau local, puteti participa la Competitia Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale care va ofera oportunitatea recunoasterii eforturilor dumneavoastra, la nivel european!

Se ofera cinci categorii de premi, pentru urmatoarele categori:

– Promovarea antreprenoriatului;
– Reducerea birocratiei;
– Dezvoltarea intreprinderii;
– Investitie in competente profesionale;
– Antreprenoriat responsabil si total.

Selectia proiectelor se va face pe parcursul a doua etape, o etapa nationala si o etapa la nivel European. Termenul final pentru inregistrarea aplicatiilor la etapa nationala este 1 octombrie 2008 iar la etapa finala unde se vor selecta doar 2 propuneri decernarea decernarea premiilor europene va fi realizata in luna mai a anului 2009. Juriul european care va desemna castigatorii este constituit din personalitati reprezentative ale mediului academic, guvernamental, organizatii si ale institutiilor europene, va premia cele mai inovative si transferabile practici. Pentru a va inscrie va trebui sa completati formularul de inscriere si celelalte materiale de promovare care se regasesc pe website-ul: www.mimmc.ro, sectiunea Premiile Europene pentru Antreprenoriat.

Punctul national de contact:
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Directia Generala pentru IMM, Comert Interior si Cooperatie
Web-site: www.mimmc.ro
Adresa: Str. Poterasi, Nr.11, Sector 4, 040263- Bucuresti, Romania.

Contact:
Ileana Modreanu
Consilier superior
E-mail: [email protected].
Web-site: www.european-enterprise-awards.org

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, 2 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.