Practical Leadership cu Dorin Dancu

0

18 august 2008

Leadership-ul este privilegiul de a imbunatati vietile si performantele celorlalti, de a forma noi lideri si de a-i orienta catre un scop comun.

Un lider eficient si care sa inspire incredere trebuie sa consolideze o relatie speciala cu cei din jur, fondata pe respect si corectitudine. Iar rezultatele cele mai bune le poate obtine cunoscandu-si mai bine echipa si propriile capacitati de coordonare.

Cursul vine in sprijinul managerilor cu instrumente practice care sunt culese din experienta internationala de peste treizeci de ani a TMI in lucrul cu diferite organizatii, instrumente verificate si aplicate cu succes si in Romania.

Trainer: Dorin Dancu (TMI Training & Consulting).

Desfasurare: 14-15 octombrie 2008.

Durata: 2 zile (9.00-17.00).

Locatia: Hotel Novotel.

Nr. participanti: 12 – 18.

Cost: 539 EURO + TVA.

Auditoriu:
Cursul se adreseaza cu precadere managerilor sau tuturor celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni.

Recital dirijat de: Dorin Dancu

Arpegii:
Participantii la acest curs vor obtine cunostintele necesare pentru a putea sa isi cunoasca si motiva mai bine echipa, pentru a putea stabili obiectivele individuale si de grup, pentru a-si supraveghea comportamentul in relatie cu diferite tipuri de persoane, pentru a castiga si pastra angajamentul oamenilor, pentru a delega responsabilitatile potrivite oamenilor potriviti, la momentul potrivit, pentru a optimiza timpul de munca. Toate acestea sunt subordonate scopului general de obtinere a performantei individuale si colective.

Din repertoriu:

– Stiluri manageriale;
– Niveluri de initiativa ale angajatilor;
– Arene de management;
– Echipa;
– Etapele formarii unei echipe;
– Modelul TMI: Can/Will;
– Delegarea;
– Relatii interpersonale.

Adagio:
Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Experienta in lucrul cu oameni aduce un plus de valoare si relevanta conceptelor prezentate.

Prezentare video a cursului si inscrieri online

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info, 18 august

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.