POWER SALES cu Cornel Costea (TACK Training International)

0

5 iunie 2008

Vanzarile constituie motorul care tine in viata, dezvolta si sustine o organizatie. Insa datorita concurentei din ce in ce mai intense si cresterii nivelului de asteptari ale clientilor vanzarile catre clienti noi sau catre clientii existenti este din ce in ce mai dificila.Acest program intensiv si interactiv va echipa oamenii de vanzari cu un set de instrumente si tehnici de vanzare profesioniste si orientate catre rezultate, care vor duce in final la cresterea satisfactiei clientilor si dobandirea unui avantaj clar asupra concurentei.

Participantii la acest curs isi vor evalua propriul stil de vanzare, vor invata sa isi adapteze stilul pentru fiecare situatie si fiecare client, sa adreseze intrebari eficient astfel incat sa obtina informatii relevante, vor invata sa raspunda eficient la obiectiile clientilor si sa relationeze cu succes chiar si cu clientii dificili. Programul se adreseaza persoanelor care lucreaza in vanzari si persoanelor care vor sa isi imbunatateasca abilitatile.

Detalii

Din agenda:
– Stilul de vanzare personal – descopera si intelege care este stilul tau propriu de a vinde si ce impact vei avea asupra clientului tau;
– "You Appeal" – o abordare unica a TACK, un cadru prin care poti intelege ce isi doresc clientii de la tine si care sunt cauzele esecului in vanzari;
– Tehnici de comunicare si influentare a clientului – aplica o serie de tehnici alegand exemple ale clientilor cu care lucrezi. Analizeaza-le profilul si invata cum sa vinzi si cum sa relationezi cu ei, intarindu-ti relatiile cu acestia;
– Modelul de motivare a clientului – construieste increderea in tine si transmite clientilor beneficiile produselor si serviciilor tale folosind tehnicile de influentare si factorii motivationali ai clientului;
– Tehnici de Investigare Avansate F.I.N.D – poti deveni un abil interlocutor al clientului prin folosirea unui model de investigare avansat. Vei folosi acest model in patru etape pentru transformarea nevoilor neidentificate ale clientului in nevoi identificate.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Experienta in vanzari si cunoasterea tehnicilor de vanzare de baza constituie un atu pentru a beneficia la maximum de acest curs.

Data: 16 iunie (9.00-17.00).
Locatia: Novotel Bucarest City Centre.
Tarif: 369 Euro/participant.

Despre trainer:
Cornel Costea conduce operatiunile din Romania ale TACK Training International, compania care a dezvoltat in 1948 primul program de instruire in vanzari din lume. Cornel a ocupat in ultimii 10 ani functii manageriale in departamentele de vanzari ale unor cunoscute companii multinationale si romanesti din diverse domenii. Experienta dobandita il ajuta pe Cornel sa combine in sesiunile de training pe care le sustine, un continut consistent si bine structurat cu exemple si situatii relevante.

TACK Training este furnizorul de solutii pentru dezvoltarea personalului din vanzari si managementul vanzarilor in UK si in 40 de tari din lume, oferind o varietate de cursuri premium in vanzari, negociere, abilitati de prezentare in timpul vanzarii, key account management, managementul vanzarilor, vanzari prin telefon.

Contact:
Anca Leonte,
Project Coordinator
Telefon: 031/105.31.31
Fax: 031/105.31.34
Web-site: www.qualians.com

Sursa: Plandeafacere.ro, 5 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.