Portofoliul solutiilor de management al informatiilor (IM) aduc imbunatatiri substantiale solutiei generale de la SAP BusinessObjects

0
romsym_dataPentru a oferi organizatiilor cat mai multe informatii despre procesele de business si cele decizionale, SAP AG a anuntat ca SAP® BusinessObjects™ Data Services si SAP® BusinessObjects™ Data Federator, vor fi parte a SAP BusinessObjects information management (IM) solutions. Aceste solutii suporta atat mediile IT SAP cat si cele non-SAP, a fost extins suportul acordat clientilor o data cu integrarea cu SAP NetWeaver® Business Warehouse (SAP NetWeaver BW).

Indiferent de solutiile care stau la baza sistemului, SAP ofera clientilor capacitatea de a intreprinde activitati in diverse domenii cum ar fi business intelligence (BI), customer relationship management (CRM), enterprise resource planning (ERP), supply chain management (SCM), sisteme de migrare si data governance.

In zilele noastre luand in considerare volumul foarte mare al informatii, sursele cat mai diversificate, este foarte important ca oamenii sa poata avea incredere ca datele pe care le primesc sunt corecte si actualizate. Crestea, dezvoltarea companiilor atat cea organica cat si cea realizata prin fuziuni si achizitii se confrunta cu aceasta provocare. Solutiile SAP BusinessObjects IM continua sa ajute companiile cu acesta problema asigurand disponibilitatea, acuratetea si transparenta datelor indiferent de origine sau format.

Ofera clientilor o viziune clara asupra informatiilor

Aproximativ o treime din totalul companiilor (2009 Global 100) folosesc solutiile SAP BusinessObjects IM pentru a-si atinge scopurile in ceea ce priveste calitatea, integrarea si managementul datelor. Din ce in ce mai multe companii apeleaza la solutiile SAP pentru a gestiona cat mai bine datele. Spre exemplu, SAP BusinessObjects Data Services este o solutie software unica ce combina integrarea si calitatea datelor intr-o singura solutie, oferind companiilor un singur mediu pentru a imbunatati si a livra datele oriunde.Clienti din intreaga lume precum Oslo Stock Exchange sau televiziunea londoneza Channel 4 beneficiaza de solutiile SAP BusinessObjects IM .

Solutiile SAP BusinessObjects IM sunt recunoscute in industrie

Gartner, Inc. A pozitionat tehnologia SAP BusinessObjects in „Magic Quadrant for Data Quality Tools”. In plus, SearchDataManagement.com a numit de curand software-ul Data Integration „Produsul anului” un premiu acordat de analisti si consultanti din industrie (vezi” SearchDataManagement.com Names SAP® BusinessObjectsâ„¢ Data Services a Data Integration ‘Product of the Year'”).

Imbunatatirile aduse produsului livreaza o aplicatie robusta integrata cu SAP

Noile versiuni ale SAP BusinessObjects Data Services si SAP BusinessObjects Data Federator, acum disponibile, aduc o integrare si mai puternica cu aplicatiile SAP. De exemplu, clinetii SAP pot extrage, distribui in functie de profil si integra date din surse non-SAP si le pot incarca in SAP NetWeaver BW. Datele din SAP NetWeaver BW pot fi de asemenea combinate cu alte surse pentru a oferi un data warehouse in timp real.

Aceste noi imbunatatiri aduse portofoliului IM existent includ software-ul SAP® BusinessObjects™ Data Quality Management, care ofera integrare cu SAP® Business Suite, Siebel CRM si o gama variata de aplicatii aditionale.

In plus, companiile pot acum incorpora intr-o singura solutie bazata pe instrumente Web, capabilitati de integrare si calitate a datelor. Aceasta caracteristica ajuta clientii SAP sa aiba acces la informatii despre desfasurarea activitatii in companie zilnic, ofera incredere si acuratete datelor.

Despre Business Objects

Business Objects este principala companie de software pentru informatii de afaceri (BI – business intelligence). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, inclusiv peste 80% din grupul Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa-si formeze o mai buna perspectiva a afacerii proprii, sa-si imbunatateasca procesul decizional si sa optimizeze performanta intreprinderii.

Platforma de informatii de afaceri a companiei, BusinessObjects™ XI, ofera cea mai avansata si mai completa platforma pentru managementul performantei, planificare, raportare, interogare si analiza si integrarea datelor din domeniul BI. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul industrial pentru raportarea la nivel de intreprindere.

Business Objects a construit cea mai puternica si mai diversa comunitate de parteneri, oferind de asemenea servicii de consultanta si pregatire pentru a-si ajuta clientii sa-si implementeze in mod efcient proiectele in domeniul informatiilor de afaceri.

Business Objects are sedii paralele in San Jose, California si Paris, Franta. Actiunile companiei sunt cotate atat la bursa Nasdaq (BOBJ), cat si la Euronext Paris (ISIN: FR0004026250 – BOB). Mai multe informatii despre Business Objects se pot gasi la www.businessobjects.ro.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania – centrul Ittraining. Cursurile sunt predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Contact:
Dragos Stavarache
Presales Manager
Romsym Data
Adresa: Popa Nan 108A, Sector 3, Bucuresti, Romania
Tel: (+4) 021.323.14.31
Fax: (+4) 021.322.16.90
Web-site: www.romsym.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.