Opportunity Associates-Romania anunta inceperea unei noi serii de cursuri de Formare de Formatori pentru anul 2009

0


opportunity_associates_romaniaCertificare
Cursul este acreditat de CNFPA-Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si acopera toate cele 8 competente profesionale. 

Structura si durata
Acest program de seminarii este structurat in doua faze. Fiecare faza a programului Training of Trainers se va desfasura pe o durata de 6 zile.
 

Subiectele includ constientizarea personala si comunicarea intra si interpersonala, rezolvarea problemelor si managementul conflictelor, dezvoltarea grupului si procesul de invatare in grup, precum si design-ul si prezentarea evenimentelor de training experential.

Programul asigura participantilor cunostintele de baza necesare pentru training pe care le vor putea folosi in dezvoltarea propriilor firme. O componeneta fundamentala a fiecarui seminar este completarea unui plan de actiune ce detaliaza modul in care participantii vor aplica cele invatate. 

Subiecte abordate

Faza I se va concentra asupra dezvoltarii personale si dezvoltarii si conducerii grupurilor planificarii si facilitarii unui curs de formare.

Faza II va fi dedicata imbunatatirii abilitatilor personale ca participant/formator, folosirii abilitatilor de construire a echipelor in cadrul sarcinilor in curs de rezolvare, dezvoltarii abilitatilor legate de elaborarea design-ului si administrarea sa pentru o experienta de invatare, imbunatatirii abilitatilor de folosire a abordarii experientiale a invatarii avand drept obiective:

Fiecare faza va folosi metode de invatare experientiala pentru adulti, aceste metode vor fi sustinute in cadrul unor laboratoare de lucru.

Cost

Costurile pentru o faza de training sunt echivalentul in lei la cursul BNR din ziua platii a 600 Euro/participant/faza pentru participantii din institutii si companii, 400 Euro/participant/faza pentru reprezentanti ONG si persoane fizice si 200 Euro/faza/participant pentru participantii din organizatiile membre ale Coalitiei pentru Bune Practici care implementeaza Codul de Conduita.

Aceasta suma acopera materialele de instruire si pauzele de cafea. Pentru mai multi participanti din partea aceleiasi organizatii se acorda o reducere de 10%.

Conditii de participare

Participarea la curs este conditionata de trimiterea formularelor de aplicatie pana pe 30  Septembrie 2009 si de achitarea integrala a costului pentru Faza I, pentru solicitantii selectati, inaintea fazei I, pana 2 Octombrie 2009. Formularele se gasesc pe site-ul www.oar.ro

Cursurile se vor tine in Bucuresti.

Faza I: 5-10 Octombrie 2009
Faza II: 2-7 Noiembrie 2009

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati biroului nostru la:

T/F: (4021) 230 0986; mb: 0722 385 336 sau 0722 274 398 , email: [email protected], www.oar.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.