Oportunitate speciala de formare si recrutare profesionala – cursul online de medie durata in domeniul fondurilor europene

0
structuralLa inceputul celui de al III-lea an academic (2009-2010) de desfasurare a Programului National sistematic de formare a expertilor si consultantilor in domeniul proiectelor si fondurilor europene, fondat in februarie 2007, sub egida Platformei societatiii civile „EU-RO Clearing Funds”, coordonata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, avem placerea sa va aducem la cunostinta ca – in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe Cristea”, Membra a Federatiei Europene a Scolilor cu Acces la Diploma Europeana -, deschidem in perioada 7-20 octombrie 2009 campania de inscrieri pentru noua serie de participanti la Cursurile de tip post-universitar de durata medie.

Programul de formare este dedicat tuturor celor care isi doresc sa obtina si valideze o experienta multi-si interdisciplinara complexa, precum si acelora care doresc sa acceseze, sa implementeze sau sa se implice in gestionarea/evaluarea proiectelor europene.

Aceasta formula, imbratisata inca din 2007 de peste 200 de participanti s-a dovedit viabila, in special pentru cei care doresc sa aprofundeze o perspectiva complexa, cat si pentru persoanele mai ocupate, care nu au posibilitatea si timpul necesar de a urma programe academice de lunga durata.

Autorii materialelor cursului, coordonat de Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, sunt atat traineri specializati, cat si prestigiosi manageri de proiect, specialisti pe diverse domenii tehnice mai restranse, experti din autoritatile de gestionare a proiectelor etc.

Cursul parcurge prin module distincte, inserate succesiv pe pagina dedicata de internet, intreaga gama de nevoi de formare a competentelor si abilitatilor practice in domeniul managementului de proiecte complexe la standarde europene/internationale:
– Managementul ciclului de proiect;
– Completarea cererii de finantare si realizarea dosarului tehnic al proiectului;
– Studiul de fezabilitate, analiza de risc si senzitivitate;
– Planul de afaceri, analiza cost-beneficii si bugetarea proiectului;
– Achizitiile publice si ajutorul de stat;
– Concurenta si preventia neregulilor, fraudelor si coruptiei in gestionarea proiectelor;
– Audit complex si financiar-economic;
– Dezvoltarea turismului;
– Strategii de relatii publice si comunicare.

Grupa a XI-a a cursului online isi va desfasura modulele de curs in perioada lunilor octombrie 2009-ianuarie 2010.

Pentru detalii privind modalitatea de inscriere si costurile aferente, va rugam sa consultati pagina de internet: www.StructuralFunds.ro.

Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie la adresa de email: [email protected] sau fax: (021) 2304997.

Sursa: Eurolink

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.