Online-School.ro te invita la o noua sesiune de instruire online in mai

0

onlineDaca esti in cautarea unui program de perfectionare, dar agenda de lucru incarcata nu iti permite sa participi la trainingul dorit, Online-School.ro iti vine in ajutor.

Sub genericul „Nu afla costul ignorantei! Invata sa fii performant!”, Online-School.ro pune la dispozitia persoanelor care au inteles avantajele educatiei permanente si doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, dar care nu au timp sa mearga la scoala, o oferta educationala cu numeroase cursuri online in cele mai importante domenii din lumea afacerilor.

Trainingurile oferite de Online-School.ro sunt destinate atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor, iar pachetul educational cuprinde pentru luna mai 2009 urmatoarele programe de perfectionare:

Analiza performantei financiare a firmei
Branding – Concepte fundamentale
Comunicare si negociere in afaceri
Dreptul concurentei – Program de conformare
Gandirea „out of the box” in afaceri
Leadership situational
Leadership si dezvoltarea echipei
Managementul conflictelor intr-o organizatie
Managementul Fondurilor Structurale
Managementul modern al organizatiei
Managementul noilor produse
Managementul organizatiei de tineret
Managementul proiectelor
Managementul strategic al resurselor umane
Managementul timpului
Marketing neconventional
Marketing pentru afaceri de succes
Performanta in vanzari
Personal Branding
Relatii publice – Promovarea imaginii de companie

Cursurile livrate de Online-School.ro elimina barierele de spatiu si de timp ale unui program traditional de perfectionare si ofera avantajul unui ritm propriu de invatare, corelat cu setul de prioritati si timpul de care dispune fiecare. La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exisa acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice.

Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale vor contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilorin domeniul studiat.

Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Online-School.ro este un proiect sustinut de Kaizen Company – societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente.

Pentru mai multe informatii:
Madalina Angiu
Manager General
Kaizen Company
Telefon: 0770.836192
Fax: 0351.815524

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.