Oferta de cursuri a Centrului de Training Lumen in Iasi si Vaslui

0
lumenAsociatia Lumen prin Centrul de Training de Lumen in parteneriat cu Editura Lumen ofera tuturor celor interesati o gama variata de cursuri si programe de pregatire profesionala.

Incepand cu data de 21 septembrie 2009 Centrul de Training Lumen inscrie cursanti pentru urmatoarele programe de formare Manager de proiect, Formare de formatori, Manager Resurse Umane, Asistent Relatii Publice si Comunicare si Self Branding. Cursurile se vor desfasura incepand cu luna octombrie in municipiile Iasi si Vaslui, cursantii fiind asteptati de o echipa entuziasta si profesionista precum si o gama variata de reduceri.

Echipa de traineri profesionisti ai Centrului de Training Lumen ofera persoanelor interesate un amplu pachet de cursuri de formare si traininguri in domenii de mare interes actualmente precum formarea profesionala a managerilor de proiect, formarea profesionala a trainerilor si formatorilor, pregatirea managerilor de resurse umane, pregatirea asistentilor in relatii publice si comunicare, toate cu un accent deosebit pe self branding si centrare pe succes si apreciere.

Cursul de formare profesionala a managerilor de proiect (cod COR 241919) se adreseaza tuturor celor interesati de a lucra in domeniul programelor cu finantare internationala si nationala, inclusiv fondurile structurale.

In urma participarii la acest curs, veti putea aplica cu usurinta pentru diferite finantari nationale si internationale, bazandu-va pe compentele insusite prin participarea la acest curs:
1. stabilirea scopului si obiectivelor proiectului
2. stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
3. planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
4. gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
5. realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
6. managementul riscurilor
7. managementul echipei de proiect
8. managementul comunicarii in cadrul proiectului
9. domeniul managementul calitatii proiectului.

Prin participarea la cursurul de formare Manager reurse umane, cod COR 123207m, cursantul participant isi va insusi pana la sfarsitul cursului cel putin urmatoarele competente:
1. Sa inteleaga si sa contribuie la politica si strategia companiei in domeniul resurselor umane
2. Sa deprinda abilitatile necesare derularii proceselor de recrutare si selectie, evaluare a performantelor, dezvoltarii si instruirii angajatilor companiei pentru care lucreaza
3. Sa deprinda cunostintele si abilitatile necesare intelegerii culturii organizationale si a lucrului cu celelalte departamente ale companiei in vederea consolidarii culturii organizationale
4. Sa stie sa puna in slujba organizatiei toate calitatile angajatilor si sa ia masuri pentru reducerea acelor comportamente ale acestora ce sunt in dezacord cu obiectivele organizatiei
5. Sa identifice maniera prin care obiectivele organizationale pot fi intelese si interpretate in interdependenta lor pana la nivelul obiectivelor fiecarui angajat in parte.
6. Sa inteleaga aspecte concrete ale relatiilor cu salariatii, reprezentantii acestora, sindicatele si cerintele specificate in Codul muncii sau alte acte legislative relevante.

Cursantul participant la programul de formare „Asistent Relatii Publice si Comunicare”, cod COR 242906, va avea urmatoarele competente:
1. Realizarea materialelor
2. Organizarea de evenimente
3. Organizarea campaniilor integrate
4. Evaluarea eficientei programelor de relatii publice
5. Participa la eficientizarea comunicarii in organizatie
6. Mentinerea relatiilor cu mass-media
7. Pregatirea intalnirilor de lucru

Formarea continua a adultilor, domeniu prioritar promovat atat la nivel national cat si la nivelul Uniunii Europene, care are ca axa prioritara formarea resurselor umane prin fondurile structurale. Programul Formare de Formatori, cod COR 241205 va pregateste pentru a fi un trainer de succes atat in mediul organizational cat si in cursuri realizate implementate la initiativa dumneavoastra.

Formatorii vor avea insusite la sfarsitul cursului cel putin urmatoarele competente:
1. Pregatirea formarii
2. Realizarea activitatilor de formare
3. Evaluarea participantilor la formare
4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
5. Marketing-ul formarii
6. Proiectarea programelor de formare
7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare
8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

Prin participarea la cursul de Self Branding cursantii vor invata cum sa se promoveze atat in mediul personal cat si in cel profesional, devenind o persoana de succes si apreciata de toti cei din jur.

Cursurile noastre sunt programe sa inceapa in luna octombrie, data si locatia exacta urmand a fi comunicata cursantilor inscrisi. Asociatia Lumen isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere a cursurilor in functie de preferintele cursantilor inscriti. Fiecare dintre cursurile noastre se desfasoara pe durata a cate 70 de ore, fiind centrate pe metode de invatare participativa centrate pe cursant. Cursantii nostri sunt partenerii nostri in derularea tuturor programelor noastre destinate dezvoltarii individuale, sociale si profesionale a cursantilor.

Costul participarii la un curs de formare este de doar 220 Euro (pretul este fara TVA, intrucat Asociatia Lumen nu este platitoare de TVA), cuprinzand atat pachetul de baza cat si un pachet extins ce consta in ore de consultanta, bibliografie suplimentara de specialitate pusa la dispozitie de Editura Lumen, manualul de curs si caietul cursantului.

REDUCERI
– Cursantii vor putea primi reducere de 15% daca se inscriu si achita taxa aferenta cursului cu 20 de zile inainte de inceperea cursului de formare
– Cursantii vor putea primi reducere de 10% daca se inscriu si achita taxa aferenta cursului impreuna, in mod simultan 3 cursanti
– Cursantii vor primi 10% reducere daca se inscriu si achita taxa aferenta cursului cu 10 de zile inainte de inceperea cursului de formare
– Cursantii vor putea primi reducere de 5% daca se inscriu si achita taxa aferenta cursului impreuna, in mod simultan 2 cursanti
Reducerile se pot cumula, fara a depasi 20% din costurile de curs!!!

Pentru cursantii sau institutiile care inscriu cursanti la toate cele 5 programe de formare costul total este de 650 EURO. Pentru aceasta situatie nu se mai aplica alte reduceri. Reducerea este valabila pentru plata facuta anticipat pentru toate programele.

Asociatia Lumen din Iasi a fost infiintata in anul 2001 avand ca scop principal dezvoltarea personala si sociala a individului, indeosebi a tinerilor. De-a lungul a 8 ani de activitate Asociatia Lumen a desfasurat numeroase programe de dezvoltare profesionala, programe editoriale, traininguri, cursuri de formare si specializare, a sustinut seminarii si conferinte, a oferit consultanta in numeroase domenii, prin toate acestea sustinand individul in evolutia sa profesionala si sociala.

De asemenea Asociatia Lumen ofera la cerer clientilor o gama diversificata de cursuri in domenii precum: management, marketing, comunicare si relatii publice, noile media, asistenta sociala, formare profesionala, dezvoltare organizationala centrata pe succes, brandin personal si de firma, tehnici de vanzare, leadership, cursuri speciale pentru cadre didactice in domeniul pedagogiei apreciative si formarii profesionale centrate pe succes si apreciere, dezvoltare personala. Formatorii Asociatiei Lumen au in spate o larga experienta profesionala atat in programe cu finantare nationala cat si internationala.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul www.edituralumen.ro.

Pentru inscriere sunt necesare un CV si o Scrisoare de motivatie ce vor fi trimise pe adresa [email protected]. Persoanele selectate in prima etapa vor fi solicitate sa completeze un chestionar si sa intocmeasca dosarul de participare pentru cursul dorit.

Contact:

Dr. Antonio SANDU – Presedintele Asociatie Lumen
Simona PONEA – Manager de PR
Web-site: www.edituralumen.ro

Sandu Antonio
SC Lumen Media SRL
Telefon: 0332802995
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.