Noutati de ultima ora in sprijinul mediului de afaceri romanesc in cursul toamnei 2009

0
structuralVa informam ca pe site-ul www.HouseofEurope.ro, Fundatia EUROLINK-House of Europe a actualizat prezentarea succinta a celor doua evenimente cu participare nationala si europeana a caror organizare este coordonata metodologic si tehnic cu sprijinul logistic al Agentiei „Phaeton Gala”:

1. In cadrul primei editii a Targului economic, juridic si administrativ”EconimicFest”, in parteneriat cu Knowledge Management Institute – Romania si Agentia „Knomacons” (www.knomacons.ro), desfasurarea unei noi editii extrarodinare a INCUBATORULUI de PROIECTE si AFACERI EUROPENE, in data de sambata, 17 octombrie 2009, la Salonul de Presa „Darclee” al World Trade Center Bucuresti. Targul „Economic Fest” (www.economicfest.ro) are drept partener oficial principal Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” – Ministerul Economiei, iar evenimentul se bucura de prezenta unor importanti parteneri media in domeniu: Televiziunea Romana, Money Channel TV, ziarul „Business Standard”, revista „Money Express”.

2. Editia a V-a a „ZILEI EUROPENE a CONCURENTEI si COMPETITIVITATII in ROMANIA”, sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro), proiect fondat in anul 2004 cu sprijinul Programului PHARE al Comisiei Europene, care urmeaza sa se desfasoare in parteneriat si cu sprijinul Consiliului Concurentei din Romania in ziua de joi, 12 noiembrie 2009 la Palatul Parlamentului din Capitala, cu amabilul sprijin al Institute of  Competion Law – Paris, editor al publicatiilor „Concurrences”si „e-Competitions”.

De asemenea, pe siteul Platformei „EU-RO Clearing Funds”, www.StructuralFunds.ro, prezentam oferta de toamna cu noile pachete de servicii integrate dedicate combaterii dificultatilor recesiunii economice si promovarii afacerilor.

Pentru solicitarea de detalii suplimentare si programari/inscrieri, ne puteti scrie la adresa [email protected] sau contacta secretariatul nostru la tel./fax 021.2304997.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.