Net Start-Up – competitia care ofera finantare pentru cele mai bune proiecte online

0

Evensys organizeaza Net Start-Up, competitie de idei si proiecte dedicate Internetului, care va oferi sansa antreprenorilor romani precum si proiectelor inscrise, de a se prezenta in fata unei audiente specializate si vaste.

Participantii vor avea posibilitatea de a relationa cu investitori interesati de implicarea in proiecte online, care le pot facilita o dezvoltare cat mai propice a ideilor lor de proiecte online.

Competitia Net Start-Up are loc in cadrul evenimentului NetCamp, organizat de Evensys pe data de 3 decembrie 2008, in parteneriat cu Nokia. Evenimentul este sponsorizat de Beko.

Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este data de 27 noiembrie iar inscrierile trebuie sa cuprinda proiecte online aflate deja pe piata, cat si idei noi, in stadiu de plan. Proiectele trebuie sa abordeze teme precum Content Websites, Online Applications, User Generated Content Websites, Mobile Applications, e-Commerce Site, precum si alte idei din sfera Internetului & Mobile Internetului.

Cei interesati sa se inscrie in aceasta competitie trebuie sa trimita o prezentare a proiectului in limba engleza pe adresa [email protected] si sa realizeze un clip video de maximum 60 de secunde in care vor prezenta proiectul (in limba romana). Clipul video va fi incarcat pe canalul special dedicat evenimentului pe site-ul Trilulilu.

“Interesul foarte mare pentru competitia de anul trecut ne-a facut sa organizam o a doua editie, care isi propune sa sprijine si mai mult initiativele antreprenoriale eficiente in mediul online. Astazi, Internetul este inundat de idei si aplicatii online dintre cele mai variate, si deja se impune o selectie a celor mai bune. Asteptam proiecte inovative, aplicabile, eficiente, o idee buna care are nevoie doar de sprijin din partea persoanelor potrivite, cu experienta pe acest sector”, anunta Cristian Manafu, Managing Partnr, Evensys Consult.

Prima etapa de jurizare va consta intr-o selectie preliminara realizata de organizatori si juriu, iar etapa finala va consta in prezentarea proiectelor selectate in fata investitorilor. Juriul va fi format din investitori sau reprezentantii unor investitori interesati de proiecte online. Jurizarea va tine cont de originalitatea ideii, potentialul de crestere si experienta echipei care dezvolta proiectul.

Castigatorii competitiei Net Start-Up vor beneficia atat de sustinerea investitorilor in consolidarea proiectelor inscrise cat si de suportul financiar necesar pornirii la drum. Fiecare dintre investitorii din juriu au la dispoziatie suma de 5.000 euro pe care o pot acorda unui proiect pe care il apreciaza mai mult, in functie de propriile criterii de apreciere. In schimbul sumei primite, participantii la concurs vor oferi 10% din proiect investitorului.

Netcamp se afla la cea de-a doua editie, si este primul eveniment din Romania dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului si isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. Evenimentul asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online.

Mai multe detalii despre competitia Net Start-Up si modalitatea de inscriere sunt disponibile online, pe www.netcamp.ro.

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de conferinte si seminarii proprii si acopera patru domenii de activitate: Marketing, Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys Consult
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro
www.netcamp.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro .

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.