Microsoft Project, 29-30 ianuarie 2011, Bucuresti

0
codecs_nouTrainingul Microsoft Project, cu o durata de 2 zile, ofera participantilor intr-un mod rapid cunostintele si tehnicile de baza necesare atat managerilor de proiect cat si membrilor echipei de proiect.

Obiectivele de instruire vizeaza notiunile introductive în managementul de proiect, realizarea unui plan de proiect folosind functionalitatile de baza din MS Project, inregistrarea, monitorizarea si controlul unui proiect, ajustarea parametrilor de timp, cost si resurse în scopul atingerii obiectivelor din proiect.

De asemenea, se obtin rapoarte pentru management si se realizeaza o analiza a scenariilor de masuri pentru remedierea deviatiilor fata de planul initial.

Trainingul se adreseaza atat managerilor, cat si membrilor echipei de proiect din departamentele Marketing, Vanzari, Tehnic, Productie, R&D, HR si Financiar. Trainingul este predat în limba romana, iar fiecare cursant va primi in cadrul programului de training un manual de curs cu continutul prezentarii si diploma de participare la curs.

Durata: 29-30 ianuarie 2011.

Locatia: la sediul CODECS (strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti).

Grupa de training: minim 10 persoane, maxim 14 persoane.

Pret: 210 EURO / participant +TVA.

Pentru inscrieri si informatii privind trainingul Microsoft Project un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: [email protected], www.codecs.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.