MCTI lanseaza o aplicatie multimedia pentru instruirea potentialilor beneficiari de FS

0

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei anunta lansarea unei aplicatii multimedia in sistem e-learning pentru informarea companiilor si institutiilor interesate de accesarea fondurilor structurale, incepand cu data de 28.11.2008.

Cursul vine in sprijinul tuturor persoanelor interesate de accesarea fondurilor structurale pentru Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Accesarea cursului se poate face din contul fiecarui utilizator al site-ului http://fonduri.mcti.ro, crearea contului fiind singura conditie pentru ca orice persoana interesata de accesarea fondurilor structurale sa poata beneficia de aceasta aplicatie.

Folosirea educatiei in regim e-learning a fost preferata deoarece asigura instruirea cursantilor in ritm propriu, oferind posibilitatea de acces din orice locatie, la orice ora, diferenta fata de cursurile in format clasic fiind oferita de neimpunerea unei deplasari spre o locatie fixa, la ore predefinite.

Cursul a fost elaborat folosind cele mai eficiente tehnici pedagogice care asigura transmiterea si asimilarea de cunostinte prin intermediul interactivitatilor multimedia.

Aplicatia prezinta atat informatii generale cu privire la fondurile structurale, Axa III a Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, domeniile majore de interventie, cat si informatii specifice privind completarea unei cereri de finantare, instructiuni pentru realizarea planului de afaceri, inregistrarea on-line a proiectului, managementul proiectului, selectia si implementarea proiectului, cele mai frecvente greseli si un test care indica nivelul de intelegere a informatiilor parcurse de-a lungul cursului.

Pentru eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale va stau la dispozitie la telefon 021.311.41.55 sau e-mail [email protected].

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.