‘MBA in 10 zile’ – curs intensiv de management

0

wifiWIFI Romania, partenerul roman al Camerei de Comert si Industrie a Austriei, va anunta deschiderea seriilor de cursuri intensive ‘MBA in 10 zile’. Prima serie va avea loc in perioada 28 februarie – 29 martie. Cursul sumarizeaza in 10 zile toate domeniile cheie care sunt acoperite pe parcursul unui MBA de 2 ani organizat in cadrul universitatilor de prestigiu din lume.

Este o modalitate rapida si usor de inteles, de expunere a tipului de gandire si terminologiei aferente MBA.

Sunt prezentate domenii ca MARKETING, CONTABILITATE, FINAINTE si ECONOMIE, dar si domenii mai putin familiare cum ar fi STRATEGIA, COMPORTAMENTUL ORGANIZATIONAL si ETICA IN AFACERI.

Cursul va ajuta in nenumarate situatii, nu numai la slujba, cat si in viata personala. Cu profesionalism si inteligenta, trainerii va vor prezenta situatii reale din afaceri. Modul de expunere este de-a dreptul pasionant si foarte usor accesibil. Este un curs interesant, bogat in informatii si interactiv.

Diploma de participare la curs este eliberata de WIFI ROMANIA. Brand-ul WIFI este prezent in Austria si sud-estul Europei (Bulgaria, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croatia). Este o diploma care certifica prezenta dumneavoastra la curs, nu este o diploma de studii de masterat sau postuniversitare.

Mai mult, la sfarsitul trainingului aveti posibilitatea de a sustine un examen finalizat cu un Certificat de Competente Comune in Management, acreditat CNFPA si recunoscut in Romania atat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Cursul se va desfasura in zilele de sambata si duminica pe o perioada de 5 saptamani.

Dana Croitoru si Maria Craciun
Tel: 021.310.33.41; 021.310.33.42
www.wifiromania.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.