Masteratul de Managementul Proiectelor de la SNSPA asteapta noi candidati!

0
snspaDoriti sa va specializati in managementul proiectelor? Doriti sa aveti acces la proiecte reale, studii de caz, pe care sa le puteti utiliza apoi in activitatea dumneavoastra de zi cu zi? Atunci sunteti candidatul ideal pentru Masteratul de Managementul Proiectelor de la SNSPA.A 

Masteratul are o durata de 2 ani (4 semestre), este acreditat de Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) si se finalizeaza cu diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Pentru masteratul de zi, inscrierile au loc in perioada 7 – 12 septembrie a.c. Examenul consta in redactarea si sustinerea unui eseu pe teme de managementul proiectelor. Perioada de sustinere a eseurilor este 21-23 septembrie. Exista 10 locuri fara taxa si 20 de locuri cu taxa. Cuantumul taxei este de 2600 RON/ an.

Pentru masteratul online, inscrierile au loc in perioada 7 – 25 septembrie a.c. Selectia candidatilor se realizeaza pe baza unei scrisori de intentie care trebuie sa raspunda la intrebarea „De ce doresc sa urmez Masteratul de Managementul Proiectelor?”. Dosarul de admitere poate fi trimis prin posta. Cuantumul taxei este de 2000 RON/ an.

Planul de invatamant cuprinde urmatoarele materii: Strategii si tehnici de atragere a finantarii de la UE, Globalizare si integrare europeana, Managementul proiectelor, Analiza financiara a proiectelor, Managementul echipei de proiect, Evaluarea si auditul proiectelor, Aplicatii si studii de caz in domeniul proiectelor, Aplicatii informatice pentru managementul proiectelor, Campanii de promovare a proiectelor finantate de UE, Pregatirea si implementarea proiectelor de cercetare.A 

Masteratul de MP se afla in curs de acreditare de catre Project Management Institute (PMI), cea mai importanta asociatie de managementul proiectelor. Masteratul de Managementul Proiectelor din SNSPA este singurul masterat de profil din Romania care parcurge acest proces.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul www.comunicare.ro si platforma prin care se desfasoara cursurile si seminariile online ale Masteratului de Managementul Proiectelor: www.comunicareonline.ro.

Contact:
Alina Bargaoanu, PMP
Prof. univ. dr.
SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice
Tel./Fax: +4021 318 08 81
E-mail: [email protected]
Web-site: www.comunicare.ro, www.comunicareonline.ro, www.eucommunication.eu

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.