Masteratul de Managementul Proiectelor asteapta noi candidati!

0

16 septembrie 2008

Sunteti angajat si nu aveti timp sa va continuati educatia? Nu puteti participa la cursurile traditionale din lipsa de timp? Sunteti departe de un centru universitar de prestigiu?

Doriti sa va specializati in implementarea proiectelor finantate prin Instrumentele Structurale sau a proiectelor de dezvoltare a companiilor publice sau private?

Doriti sa aveti acces la proiecte reale, studii de caz, pe care sa le puteti utiliza apoi in activitatea dumneavoastra de zi cu zi? Atunci sunteti candidatul ideal pentru Masteratul de Managementul Proiectelor.  

Masteratul de Managementul proiectelor, organizat de Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, atat in forma de invatamant la zi cat si online, se finalizeaza cu diploma de stat.

Incepand cu anul 2008, masteratul este disponibil in urmatoarele variante:
– studii postuniversitare cu durata de 1,5 ani (90 de credite), organizate pentru absolventii studiilor universitare de licenta cu durata de 4-5 ani si
– studii universitare de masterat cu durata de 2 ani (120 de credite), organizate pentru absolventii studiilor universitare de licenta cu durata de 3 ani – promotia Bologna.  

Pentru masteratul de zi, inscrierile au loc in perioada 15 – 20 septembrie a.c., cu sustinerea eseurilor in perioada 23-26 septembrie.

Pentru masteratul online, inscrierile au loc in perioada 8 – 28 septembrie a.c., iar selectia candidatilor se realizeaza pe baza unei scrisori de intentie care trebuie sa raspunda la intrebarea "De ce doresc sa urmez Masteratul de Managementul Proiectelor?".  

Planul de invatamant cuprinde urmatoarele materii: Strategii si tehnici de atragere a finantarii europeane, Globalizare si integrare europeana, Managementul proiectelor, Analiza financiara a proiectelor, Managementul echipei de proiect, Evaluarea si auditul proiectului, Aplicatii si studii de caz: Fondurile Structurale si de Coeziune, Aplicatii informatice pentru managementul proiectelor.

Urmand cursurile Masteratului de Managementul Proiectelor, veti invata cum sa identificati surse de finantare europene, cum sa verificati fezabilitatea unui proiect, cum sa elaborati un dosar de cerere de finantare, cum sa intocmiti si sa monitorizati un buget de proiect, cum sa alocati eficient resursele intr-un proiect.

Veti afla ce este un audit, cum se desfasoara o licitatie publica, cum se intocmeste un caiet de sarcini, cum se monitorizeaza un proiect utilizand aplicatii informatice specifice.

Va invitam sa vizitati site-ul www.comunicare.ro si platforma prin care se desfasoara cursurile si seminariile online ale Masteratului de Managementul Proiectelor: www.comunicareonline.ro.
 
Contact:
Alina Bargaoanu, PMP
Conf. univ. dr.
SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice
Tel./Fax: +4021 318 08 81
Adresa de e-mail: [email protected]
www.comunicare.ro, www.comunicareonline.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 16 septembrie

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.