Manager de Resurse Umane acreditat CNFPA

0
fdscFundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile iti ofera acum solutia pentru a gasi cei mai buni angajati si pentru a-i pastra alaturi de tine!

Incepand cu luna iunie iti punem la dispozitie un nou training de Manager de Resurse Umane acreditat CNFPA si adaptat nevoilor tale.

Pe langa experienta vasta a trainerilor nostri care sustin cursuri pentru toate cele trei sectoare: ONG, institutii publice si business, iti mai oferim si o serie de DISCOUNTURI si CONSULTANTA GRATUITA timp de trei luni dupa incheierea cursului.

Daca nu ai timp sa ajungi tu la cursurile noastre deschise, venim noi la tine. Iti oferim cursuri la cerere. E simplu, gaseste cativa colegi care sa doresca sa participe la training impreuna cu tine si aducem trainingul la voi, oriunde v-ati afla.

Mai multe informatii interesante gasesti pe site-ul nostru: www.fdsc.ro la sectiunea „Training si consultanta” unde exista si oferta completa de cursuri, discounturile si formularele de inscriere. Ne poti contacta oricand la 021/310 01 77 sau e-mail: [email protected]

Vino sa te dezvolti impreuna cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile!

Sursa: Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.