Managementul serviciilor sociale in contextul crizei, Constanta, 30 Iulie – 1 August 2009

0
centras_constantaOrganizatiile furnizoare de servicii sociale vad mai degraba impactul negativ  al perioadei de criza economica. Putini realizam  si oportunitatile  si mai putini stim  cum sa le  valorificam.

Centrul Regional de Resurse pentru Organizatii Neguvernamentale – CENTRAS Constanta organizeaza cursul cu tema „Managementul serviciilor sociale in contextul crizei”.

Cursul are ca scop imbunatatirea cunostintelor si abilitatilor furnizorilor de servicii sociale in conditiile crizei actuale.

Temele cursului vor fi:
-    Metode, tehnici si instrumente pentru evaluarea programelor si serviciilor in perioada crizei economice
-    Planificarea de actiuni/interventii in situatii de urgenta
-    Metode si strategii pentru atragerea de fonduri in contextul crizei
De asemenea, cursul include vizite de studiu si schimb de experienta la furnizori de servicii sociale din Constanta.

Cursul se adreseaza in principal reprezentantilor furnizorilor de servicii sociale (ONG-uri si institutii publice) precum si altor organizatii si institutii cu atributii si responsabilitati in domeniul social, firmelor interesate de programe de integrare socio-profesionala a persoanelor cu dizabilitati/ categorii sociale defavorizate, persoane fizice interesate de aceasta tematica.

CONDITII DE PARTICIPARE:
Doritorii trebuie sa solicite formularul de inscriere si apoi sa-l trimita completat la adresa de e-mail [email protected] sau prin fax (0241-522012) pana la data de 28 iulie 2009, ora 12.00.

LOCATIA CURSULUI va fi la sediul CENTRAS Constanta, in Str. Stefan cel Mare, nr. 63, et. 1, ap. 2, Constanta (in zona magazinului Metropol, cu intrare pe Str. Petre Romulus).

Informatii cost:
Taxa de participare este de 300 RON si acopera cheltuielile legate de suportul de curs, tratatiile din pauze, instructorul, alte materiale.

Taxa va fi platita pana la data de 28 iulie 2009 la sediul CENTRAS Constanta, in contul RO23MIND024000019336RO01 deschis la ATE Bank Constanta sau prin mandat postal.

Pentru participantii din alte localitati decat Constanta, acordam sprijin in vederea identificarii celor mai bune variante de cazare. Una dintre cele mai avantajoase oferte o constituie caminele studentesti din Constanta, pretul unei nopti de cazare fiind de 30 lei/persoana/noapte, in camera cu 4 paturi.

Nu acoperim costuri de transport, cazare sau masa, acestea revenind in grija participantilor.

Persoana de contact pentru relatii suplimentare:
Mihaela Carutasu
Coordonator al Departamentului de Informare si Comunicare – CENTRAS Constanta
Telefon/Fax: 0241/522012
Telefon mobil: 0741312816
E-mail: [email protected]
Website: www.centras-constanta.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.