Managementul Portofoliului de Proiecte, 28-29 mai 2009, Bucuresti

0
trilexManagementul portofoliului de proiecte reprezinta abordarea, metoda care va ajuta sa selectati si sa lansati numai proiectele care aduc cele mai mari beneficii.

In acest training veti descoperi concepte avansate, instrumentele si tehnicile specifice pentru managementul portofoliului de proiecte si veti exersa cum sa faceti identificarea, selectia, prioritizarea, lansarea si monitorizarea proiectelor.

Managementul portofoliului de proiecte ne bazele formarii project managerilor si a echipelor de proiect, pentru derularea proiectelor in buget, in timp si cu livrarea rezultatelor asteptate.

Durata: 2 zile
Perioada de desfasurare: 28-29 mai 2009
Locatie: Bucuresti, hotel (detalii pe email)

Pret lista: 455 euro + TVA;
Discount: 60 Eur ;
Pret cu discount: 395 euro + TVA;

Beneficii:
* Mese gratuite incluse: cofee break, masa de pranz
* Pachet de training inclus
* Diploma internationala
* Aliniat la standardul PMI de portfolio management

Pentru informatii suplimentare vizitati pagina cu descrierea detaliata a trainingului sau descarcati brosura detaliata a cursului!

Pentru inscrieri va invitam sa utilizati formularul de inscriere online sau contactati-ne direct la 021-637-1026 ori pe adresa de email [email protected].  

Pentru inscrieri…

Pentru inscrieri va invitam sa ne contactati folosind formularul de inscriere online corespunzator fiecarui training sau pe adresa de email de mai jos:

Hilde Corbu, MVP, PMP
E-mail: [email protected]
Web-site: www.trilex.ro

Inscrierile se finalizeaza cu 2 zile inaintea datei de incepere a trainingului.

Trilex ofera programe personalizate de training in regim corporate la sediul dvs, pentru mai mult de 10 persoane din aceeasi companie. Pretul pentru trainingul corporate este diferit fata de pretul trainingurilor publice.

Sursa: Trilex

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.