Managementul documentelor taie costurile la jumatate

0
printmagManagementul profesionist al documentelor dintr-un birou reduce la jumatate costurile cu aceasta activitate, usureaza munca de birou si economiseste spatiu daca operatiunile de tiparire si multiplicare sunt contractate in afara organizatiei.

„Am lansat o solutie simpla pentru organizatii de a face economii importante (50%) cu tiparirea documentelor si materialelor de prezentare,” explica Valentin Radulescu, director PrintMag.

„Un document tiparit nu costa organizatia numai hartie, imprimanta si consumabile-i se dedica timpul oamenilor, consum de electricitate, resurse financiare si de spatiu cheltuite pe echipamente care uneori nu functioneaza. De aceea PrintMag face toate operatiunile pentru clientii sai, preluand toate costurile.”

PrintMag are o experienta de peste 2 ani in preluarea operatiunilor de management al documentelor, pregatind, tiparind si multiplicand pentru clientii sai carti de vizita, oferte comerciale, documente de reprezentare, brosuri, etc. In acest timp compania a lucrat cu organizatii de toate dimensiunile, de la companii de servicii (resurse umane, juridic, etc) si pana la companii multinationale.

„Pentru noi este foarte important sa avem materiale de curs care sa arate profesionist, sa fie bine realizate si desigur sa ne incadram in bugetele, de multe ori, restrictive. Am gasit in PrintMag un furnizor eficient, atent la calitate si intotdeauna gata sa gaseasca solutii. Il recomand cu placere si caldura,” spune Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting International, companie de dezvoltare de resurse umane si training.

PrintMag este o idee de afaceri creativa si de succes, care pana acum nu a fost concurata decat in parte de magazinele specializate, care au insa de suferit din cauza orelor de lucru neflexibile, serviciilor total nepersonalizate, inevitabilului stat la coada si a calitatii slabe a interventiei pe document inainte de tiparire.

„Ceea ce apreciez cel mai mult la Printmag este seriozitatea si promptitudinea , doua atuuri importante pentru o colaborare de lunga durata. Acesta este motivul pentru care apelez intodeauna cu incredere la serviciile lor”, Ionela Tatu, Ogre Team.
Pentru PrintMag, insa, flexibilitatea si calitatea sunt o regula. De multe ori, clientii PrintMag trimit documentele prin email la sfarsitul zilei de lucru si le primesc a doua zi dimineata la birou, pregatite pentru a reprezenta organizatia intr-un mod profesionist.

Printre serviciile oferite de PrintMag se numara:
– Servicii complete de printare si copiere alb-negru si color
– Livrarea gratuita
– Flexibilitatea orelor de lucru
– Consultanta in productie de materiale publicitare simple
– Scanare documente
– Personalizare CD/DVD/miniCD

Contact:
Roxana Clinciu
Account Manager
PrintMag
Telefon: 031-425.68.18
Web-site: www.printmag.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.