Managementul de proiect: un instrument-cheie pentru a obtine succesul in afaceri

0

12 mai 2008

Multitudinea si complexitatea provocarilor de business generate de zona de resurse umane, produse/servicii si piete noi, alocarea eficienta a resurselor sau imbunatatirea indicatorilor de performanta determina organizatia moderna sa lucreze din ce in ce mai des in proiecte.

Cum se obtine succesul in managementul de proiect?
Flexibilitatea, viteza de gandire si reactie, ca si executia ireprosabila sunt aptitudini vitale cu care organizatiile de succes raspund provocarilor mediului de business actual, pentru a obtine rezultatele prognozate la timp si respectand bugetele alocate.

Ce solutie propune Kepner-Tregoe companiilor romanesti pentru a repurta succesul in afaceri folosind managementul de proiect?

Kepner-Tregoe Romania, furnizor de instruire la nivel mondial, certificat de Project Management Institute, abordeaza managementul de proiect ca proces folosind metode si tehnici specifice gandirii rationale.

Kepner-Tregoe Romania organizeaza in perioada 28-30 mai, la hotel Novotel, un nou workshop de management al proiectelor.

Un aspect important al cursului deschis de PM de la Kepner-Tregoe este aplicarea practica a conceptelor si tehnicilor discutate pe proiectele participantilor. In acest fel absolventii programului vor identifica solutiile cele mai eficiente (simple, ieftine, certe) pentru problemele ridicate de proiectele in care lucreaza.

Sunt asteptati sa participe manageri, indiferent de nivelul de decizie, membrii echipelor de proiect si sponsorii (beneficiarii) proiectului.

Programul PM de la Kepner-Tregoe:

  • Abordeaza proiectul ca proces, asa cum se desfasoara el in practica;
  • Pune in discutie practici de PM care au adus succesul;
  • Ajuta la intelegerea de ansamblu a proiectului, inainte de a se cheltui bani;
  • Imbunatateste abilitatile de organizare, planificare si control;
  • Ofera tehinci si abilitati care ajuta la cresterea motivarii si implicarii echipei de proiect.

Kepner-Tregoe este unul dintre jucatorii de elita ai pietei internationale de consultanta manageriala si training. Ceea ce recomanda Kepner-Tregoe in randul clientilor este focusul concentrat pe imbunatatirea semnificativa a rezultatelor prin cresterea eficientei individuale, de grup si organizationale. Fondata in Statele Unite ale Americii cu peste 50 de ani in urma, Kepner-Tregoe are filiale in peste 40 de tari din intreaga lume. KT si-a inceput activitatea in Romania in anul 2006, ca divizie a United Business Development (UBD). 

Detalii suplimentare:

Adriana Fari-Palko,
Indirect Sales Coordinator
Telefon: 021/311.90.84
E-mail: [email protected]
Web-site: www.kepner-tregoe.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 12 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.