Managementul de proiect – provocarea manageriala a prezentului

0
codecsCODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursul Management de Proiect, prezentat in cooperare cu The Open University – Marea Britanie.

Cursul are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare, fiindA  recunoscut de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.

Puteti beneficia de o reducere de pana la 100 EURO daca va inscrieti pana la data de 15 septembrie 2009.

Cursul Management de Proiect are o durata de 6 luni si se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

„Cursul Management de Proiect ii ajuta pe participanti sa dobandeasca cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv al proiectelor cu o componenta tehnologica. In perioada de studiu se acumuleaza o experienta practica in utilizarea tehnicilor de management al proiectelor, in cadrul unui proiect real ales de cursanti”, precizeaza Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS.

Datorita sistemului educational Open Learning, cursantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pe durata celor 6 luni ale cursului. Fiecare cursant poate studia in timpul liber, sistemul imbinand armonios studiul individual cu asistenta in cadrul tutorialelor (intalniri cu durata de 3 ore, organizate sambata, de 4 ori pe parcursul celor sase luni de curs), precum si in cadrul celor doua Ateliere Aplicative (Day Schools – intalniri cu caracter academic in cadrul carora se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului). Tutorii sunt practicieni cu o experienta de peste 5 ani in management de proiect, acreditati din punct de vedere academic si pedagogic, detinand si certificari internationale.

Participantii la Management de proiect primesc un pachet de curs care contine: calendarul cursului, brosura lucrarilor notate de tutor, specimen cu subiecte de examen rezolvate, 6 volume tiparite, volumul a€œMangerul de Proiect” de Richard Newton, glosar de termeni si, optional, pachetul software Microsoft Project 2007 full functional – licenta academica.

Pentru inscrieri si informatii privind cursul Management de Proiect un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: [email protected], www.codecs.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.