„Managementul Cunoasterii pentru gestionarea proiectelor europene”, Tg. Mures, 1-5 iulie 2009

0

structuralAdoptarea unui sistem brevetat international, cum este cel de tip Knowledge Management Institute – raspandit in lumea intreaga in vederea unei mai bune organizari, pastrari si utilizari a cunostintelor si informatiilor in cadrul organizatiilor/companiilor care acceseaza sau implementeaza proiecte europene – ar reprezenta o sansa unica pentru o mai rapida si buna absorbtie a fondurilor alocate, cat si pentru pornirea unor investitii, apte sa reaseze economia pe baze reale, compatibile cu Piata Unica Europeana.

In acest context, dorim sa va invitam sa urmati un asemenea nou program special de tip vacanta activa, axat pe certificarea de nivel international a expertilor in Knowledge Management (Managementul Cunoasterii), ce va avea loc in perioada 1-5 iulie 2009 la Business & Spa Hotel CONCORDIA (hotelconcordia.ro) din centrul istoric al Municipiului Tg. Mures.

Programul intensiv, dar flexibil, care sa imbine dinamica receptarii cu partea recreativa fac din acest eveniment o oportunitate unica de: socializare, relaxare, consolidare a increderii personale/a echipei si de succes in atingerea scopurilor de business puse in joc.

Numarul previzionat de participanti este de 20 de cursanti ce pot proveni atat din administratia publica, cat si din marile companii, sectorul IMM, institutiile de cult care isi propun accesarea fondurilor UE sau ONG-urile interesate. La cerere, ei pot fi insotiti si de o a doua persoana care nu este participanta la curs.

Printre principalele avantaje ale participarii la Universitatea de Vara in Managementul Cunoasterii, organizata in parteneriat de Knowledge Management Institute – sucursala Romania (Knomacons.ro) si EUROLINK- House of Europe  se numara:

1. Formarea si certificarea rapida si flexibila in 5 zile, de nivel international in managementul proiectelor la rang de Knowledge Management Expert, acordata de Knowledge Management Institute;

2. Posibilitatea lucrului direct si in echipa pe studii de caz din proiectele finantate din fonduri UE structurale, de coeziune etc pentru sectorul public si sectorul privat/ONG;

3. Sansa cooptarii/recrutarii prompte a celor mai bine clasati in echipele de management al proiectului formate de Consortiul Parteneriatului Strategic – CPS;

4. Ambianta rafinata si degajata a unui hotel de business cu acces gratuit si nelimitat la toate facilitatile de spa-wellness ale hotelului: fitness, sauna, jacuzzi, piscina;

5. Obtinerea atestarii experientei profesionale acumulate in intervalul respectiv prin certificatul original de absolvire, insotita de adeverinta detaliata a modulelor urmate si oportunitatea schimbului de bune practici cu ceilalti membri ai Comunitatii de Bune Practici, in special din Europa – Londra si Basel si cei din Statele Unite;

6. Participarea optionala la toate reuniunile serale de tip team-building in locatii alese de comun acord din oras sau punctele de atractie din imprejurimi: Insula Muresului, Cetatea medievala Sighisoara, Salina subterana de la Praid, statiunea balneara Sovata, manastirile fortificate sasesti din zona Biertan, Hanul vanatoresc Dracula din Padurea Danes etc;

7. La cerere, oportunitatea rambursarii ulterioare a costurilor frecventarii Universitatii de Vara prin eliberarea unei adeverinte care sa includa cursurile urmate ca parte componenta a formarii indispensabile in vederea optimei specializari in managementul proiectelor cu fonduri post-aderare.

Special Guest Trainer este detinator al titlului de Certified Knowledge Manager si de MBA in Statele Unite, avand si o vasta experienta ca project manager, consultant, trainer si evaluator pentru Ministerul Economiei si companiile sprijinite de acesta, in persoana Dlui Octavian SERBAN.

Inscrierile se fac in baza principiului „primul venit – primul servit” si a completarii fisei de inscriere. Costurile de organizare sunt acoperite partial de parteneri si sponsori, partial prin contributiile complementare ale participantilor.

Termenul final de inscriere este de 20 iunie 2009. Persoanele care urmeaza procedurile complete de inscriere pana in data de 13 iunie 2009 beneficiaza de o reducere de 5%!

Partenerii Media ai programului sunt: CalendarEvenimente.ro, Comunicatii Mobile, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – Platforma „EU-RO Clearing Funds”.

Cei interesati pot consulta agenda completa si pot completa formularul de inscriere accesand  site-ul www.StructuralFunds.ro, sau pot contacta secretariatul Platformei la telefon: 021.2304997, e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.