„Management de proiect – Abordare sistemica”, acum la Editura CODECS – Autor: Dr. HAROLD KERZNER

0
Cartea acopera toate componentele acestei discipline de la definitii, concepte si teorii fundamentale, pana la aspectele practice ale organizarii, managementului si muncii cu oamenii. De asemenea, autorul include un un mare numar de studii de caz, teste, intrebari, exercitii si probleme.

Managementul de proiect a evoluat de la un fel de filozofie manageriala, privita ca un moft elitist, la un sistem antreprenorial ce influenteaza toate compartimentele companiei. Tot mai multe organizatii il considera acum indispensabil pentru supravietuirea lor. Cei care i se opuneau in trecut i-au devenit acum partizani neclintiti. Managementul de proiect nu va disparea prea curand!” (Dr. Harold Kerzner)

Urmarind indeaproape tematica si structura ghidului PMBOK al Project Management Institute, lucrarea lui Harold Kerzner este utila celor care se pregatesc pentru examenul de certificare profesionala PMP, dar si tuturor celor care lucreaza in proiecte.

Dr. Harold Kerzner este director executiv al International Institute for Learning (IIL) si profesor la Baldwin-Wallace College, unde preda cursuri de management sistemic al proiectelor, planificare strategica si managementul calitatii totale. A oferit consultanta si a avut responsabilitati manageriale in cadrul unor proiecte si programe ale NASA precum si ale Fortelor Aeriene, ale Armatei si ale Marinei Statelor Unite ale Americii.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.