Leading Teams, Bucuresti, 13 mai 2008

0

12 mai 2008

Jim Bagnola, omul care a inspirat echipele de managment de la NASA, Continental Airlines si U.S. Department of Defense, impreuna cu antreprenorul de succes Marius Ghenea te invita pe 13 mai 2008 la Leading Teams, pentru a afla moduri noi prin care poti sa-ti imbunatatesti stilul de leadership si sa eficientizezi performanta echipei tale.

Leading Teams se promite a fi o experienta unica, care va aduce in discutie Echipa si modalitatile prin care coordonatorul sau trebuie sa-si exercite eficient stilul de leadership, sa impartaseasca viziunea coechipierilor si sa dezvolte o cultura participativa in interiorul echipei.

Pe parcursul celor 8 ore de prezentari interactive participantilor le vor fi impartasite idei precum:

  • Modul in care sa pastrezi dinamismul in echipa prin leadership autentic;
  • Responsabilizare eficienta la nivel personal si organizational;
  • Idei dinamice pentru a crea un mediu in care echipa este pe primul loc.

Invitatul special al zilei va fi Jim Bagnola, omul care a inspirit echipele de managment de la NASA, Continental Airlines sau U.S. Department of Defense. Membru "National Speakers Association" si desemnat "Certified Speaking Professional", Jim este unul dintre cei mai bine cotati oratori din America de Nord. De-a lungul celor 25 de ani de activitate scopul sau a ramas neschimbat: sa formeze profesionisti.

Ziua va fi completata de unul dintre cei mai de succes antreprenori romani, Marius Ghenea, actualmente Presedinte, PCfun si FIT Distribution. Vei afla astfel, de la un lider autentic, atat modul in care isi motiveaza si eficientizeaza echipa, dar si mecanismele prin care a reusit o performanta exceptionala in cariera sa.

Gratie succesului mare pe care l-a avut prezenta lui Jim in Romania, din toamna lui 2007, Fundatia LEADERS impreuna cu HPDI au hotarat sa reediteze succesul pe 13 Mai la Bucuresti in cadrul Leading Teams.

Taxa de participare variaza intre 70 euro (pentru studenti) si 150 de euro.

Mai multe informaţii: http://leadingteams.leadershipcenter.ro.

Detalii contact:
Project Manager Leading Teams
Telefon: 0723/25.03.54
E-mail: [email protected]

Sursa: Formare.info, 8 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.