Leadership Situational II, Bucuresti, 15 – 16 Iul. 2008

0

10 iulie 2008

Avand la baza unul dintre cele mai cunoscute si mai utilizate modele de leadership din lume (milioane de manageri din peste 36 de tari), cursul propune o abordare unica pe piata romaneasca a conceptului de leadership, revolutionand modul de gandire traditional despre ceea ce inseamna un manager eficient.

Leadership Situational II este o metoda de management originala, precisa si moderna, printre cele mai recunoscute atat pe plan international, cat si in Romania. Are o reputatie de invidiat si este extrem de puternica pentru a asigura cresterea performantelor subordonatilor directi.  

Audienta cea mai potrivita. Programul ofera managerilor din pozitii de middle si senior management un cadru pragmatic si instrumente prietenoase pentru a-si creste mai rapid angajatii cu potential. Programul cuprinde tehnici tangibile prin care managerul poate diagnostica nevoile individului si ale echipei, si poate astfel adapta stilul potrivit de management pentru a obtine eficienta maxima.

Impactul in business. Participarea la Leadership Situational II va invata cum sa:
– Retineti si dezvolta indivizi talentati, pregatindu-i mai bine pentru obiectivele pe care acestia le au de realizat si pentru pozitiile viitoare pe care acestia le vor ocupa in companie;
– Va adaptati si sa utilizati constient stilul de leadership potrivit fiecarei situatii, fapt ce va creste competenta si angajamentul subordonatilor;
– Fiti mai flexibili prin folosirea unei varietate a stilurilor de leadership, abilitate foarte necesara datorita diversitatii nevoilor subordonatilor si ritmului rapid al schimbarilor din business;
– Va cresteti performanta manageriala printr-o concentrare mai pragmatica a conversatiilor cu subordonatii lor catre rezultate si dezvoltare.

Leadership Situational II are un impact major in cresterea calitatii relatiei cu subordonatii, avand consecinte asupra consolidarii increderii reciproce si genereaza un adevarat salt in productivitatea relatiei de lucru cu acestia.

Tarif/part. in Euro, fara TVA – 490.

Detalii si inscrieri:
Email: [email protected]
Fax: +40213188929
www.humaninvest.ro/cursuri_deschise.html 

Sursa: Plandeafacere.ro, 10 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.