Leadership si dezvoltarea echipei – un curs pentru organizatii performante

0

leadershipKaizen Company – societate specializata in promovarea educatiei permanente – livreaza pentru cei care pun accent pe dezvoltarea personala si perfectionarea profesionala noi sesiuni de instruire in format e-learning. Astfel, prin intermediul proiectului Online-School.ro – The freedom to learn! Kaizen Company organizeaza cursul online „Leadership si dezvoltarea echipei”.

Leadership-ul reprezinta un atribut dorit si cerut de organizatii managerilor lor. Liderii au incredere in propriile forte si genereaza incredere celorlalti. in preajma adevaratilor lideri, angajatii se simt mai competenti si gasesc munca mai interesanta. Leadership-ul se afla in relatie directa cu capacitatea de a influenta comportamentul oamenilor. Programul furnizat de Online-School.ro isi propune un nou stil de abordare al leadershipului din perspectiva echipei prin conducerea, evaluarea, monitorizarea si motivarea acesteia.

La cursul „Leadership si dezvoltarea echipei” pot participa manageri, angajati, studenti, absolventi, persoane care au abilitati de lider si doresc sa si le dezvolte si/sau persoane care lucreaza in echipe sau doresc sa faca acest lucru.

Programul de „Leadership si dezvoltarea echipei” are numeroase beneficii si ii va ajuta pe participanti sa isi diagnosticheze si sa isi imbunatateasca abilitatile de lider pentru a sustine in continuare performantele echipei, fara eforturi suplimentare.

Pe parcursul sesiunii de instruire vor fi abordate teme ca: echipa vs. grup, rolul fiecaruia in echipa si al echipei in organizatii, rolul leadershipului in dezvoltarea echipelor, pasii in dinamica echipei si influenta aceasteia asupra comportamentului membrilor, evaluarea echipei, acestea fiind dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback. In plus, intalnirile virtuale vor contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor necesare unui lider autentic.

in urma participarii la acest program, cursantii vor cunoaste rolul echipei in organizatie, vor intelege care sunt standardele de performanta intr-o echipa, vor putea construi o imagine despre eficienta membrilor echipei, vor sti cum se gestioneaza comunicarea in echipa, vor fi in masura sa inteleaga ce impact are dinamica de grup in indeplinirea obiectivelor si vor constientiza ce impact are liderul in dezvoltarea echipei.

Cursul online „Leadership si dezvoltarea echipei” incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Cursul este destinat atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor.

Pentru mai multe informatii:

Madalina Angiu
General Manager
Kaizen Company
Telefon: 0770.836192
Email: [email protected]
Adresa web: http://www.online-school.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.