Invitatie la Open Mind – Management de Proiect & Business Operations

0
codecs_nouJoi, 31 martie 2011, va invitam la evenimentul Open Mind – Management de Proiect & Business Operations in cadrul caruia vor fi prezentate programele CODECS Management de Proiect si Business Operations.

Cursul Management de Proiect se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniu, cat si celor care sunt la inceputul carierei lor.

Cursul are o durata de 6 luni si este recunoscut de Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA).

Programul este impartit in sase module care, la fel ca in cazul tuturor programelor noastre, au o puternica latura practica: Initierea proiectului / Risc, estimari necesare si contracte, / Planificarea / Formarea si conducerea echipei de proiect / Executia proiectului – Managementul configuratiei / Standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor. Peste 9.000 de manageri s-au specializat in cadrul acestui program oferit de noi, la CODECS.

Alaturi de programele MBA si Certificat Profesional in Management, Business Operations este un alt program pe care il oferim in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie. Este un program destinat in primul rand managerilor de operatiuni, dar el este accesibil si util si antreprenorilor interesati de cresterea eficientei operationale in productie, servicii, achizitii sau logistica.

In cadrul evenimentului, veti avea oportunitatea de a sta vorba cu Bogdan Bondor-Negraru, PhDc, MBA, MSc, tutor in cadrul programelor Management de Proiect si Business Operations, care va va prezenta avantajele celor doua programe pentru dezvoltarea profesionala.

Va asteptam joi, 31 martie 2011, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS, din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Pentru a confirma prezenta la eveniment este suficient sa sunati la telefon 021.2525182/83/84 sau sa trimiteti un e-mail pe adresa [email protected]

Daca doriti sa aflati mai multe despre programele CODECS ne puteti contacta si pe www.codecs.ro sau pe Facebook, la http://www.facebook.com/#!/CODECSNetwork.

De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network, la http://www.linkedin.com/groups?gid=3015185&about=.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.